İnanın çok teknik bilgim yok, kimi kaynaklarda dijitalden analoga dönüştürme yaptığı çok az da olsa fark ettiği söylenmiş. Kimi kaynak ohm ve voltaj değerlerini paylaşmış ki benim bilgimin yetmediği kısım burası.
Normal bir kullanıcı olarak yorumlayacak olursam çok pahalı bir kulaklık kullanmadım kablolu olarak, Philips'in giriş seviye bir kablolu kulaklığı. Benim için normal bir 3.5mm jack girişi görevini gördü diyebilirim. Yolculukta kullandığım da oldu, telefonu Lightning girişi yukarı bakacak şekilde cebime koyuyorum dolayısıyla bir sıkıntı da olmuyor. Ekstra para vererek de almadım ama şu an 70₺ eder mi diye soracak olursanız bence değer. Alternatifleri hakkında o kadar dayanıksız olduğu hakkında şikayet okumuşsunuz, ben dayanıklılık konusunda bir sıkıntı yaşamadığımı belirtmek isterim.
Özenli kullanınca kablolu ürünlerin de ömrü uzun oluyor, başka kullanıcılar ne şartlarda kullanıyorlar bilmiyorum ama 2.5 senedir ne Lightning şarj kablom, ne dönüştürücüm ne de Lightning girişli EarPods'umda bir kablo sıkıntısı yok. Bir tek EarPods'un mikrofonu çalışmıyor sanırım, onu da her bir gün cebimde taşımamın deformasyonuna yoruyorum
.
iPhone 6'nın kendi AUX girişi ve Lightning to 3.5mm adaptörün karşılaştırılması hakkında detaylı yazı:
THD and jitter: Apple's Lightning to 3,5 mm Headphone Adapter VS iPhone 6 — ohm image