iPhone için akıllı saat önerisi

EAÇ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GameGaraj Slayer r9t
iPhone kullanıyorum akıllı saat arayışındayım. Apple Watch bakındım ama pek olumlu yorumlar yok. iPhone ile uyumlu önerebileceğiniz saatlere açığım.

Watch SE 2 2024 GPS kullanıyorum memnunum. Her gün şarja takmak dışında bir sorunum yok.

Huawei modellerini öneririm. 14 Pro Max ile Huawei fit 3 kullanıyorum, en ufak sorun yaşamadım. Özellikle pil konusunda çok memnunum.

Apple kullanıyorsan apple watch dışında çok verim alamazsın, Watch SE 3 modeli yeni çıktı çıktığı gibi aldım gayet memnunum, bütçe belirlersen yardımcı olabilirim.

Bütçe olarak SE3 kadar çıkabilirim ama Huawei modellere bakınıyorum. Fazla olumlu yorum var. Pil süresi benim için önemli.

Apple kullanıyorsan apple watch dışında çok verim alamazsın, Watch SE 3 modeli yeni çıktı çıktığı gibi aldım gayet memnunum, bütçe belirlersen yardımcı olabilirim.
hocam selam, ekran gövde oranı nasıl, seri 10'a göre ne özellikleri var neleri yok?

hocam selam, ekran gövde oranı nasıl, seri 10'a göre ne özellikleri var neleri yok?
Ekran gövde oranı 44 mm SE 3 için beni tatmin etti ama seri 10 da illa ki daha iyidir, ekran parlaklık oranı seri 10 ve 11 e göre daha düşük ama beni yine gündüz ve gece kullanımlarında tatmin etti, sarj olarakta 24-25 saat düşük güç modu kapalıyken gidiyor, şarj yetiştirmeye çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…