iPhone için akıllı saat önerisi

Spotify uygulaması üzerinden ya da Apple Music istediğin gibi açabiliyosun, ses olarak da daha önce farklı bir Apple Watch kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama bir tık daha fazla olsa daha iyi olurdu bence de.

Spotify'da bulamadım sadece telefon gözüküyor.

Spotify uygulaması üzerinden ya da Apple Music istediğin gibi açabiliyosun, ses olarak da daha önce farklı bir Apple Watch kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama bir tık daha fazla olsa daha iyi olurdu bence de.

Hocam ne kadar bir pil süresi aliyorsunuz cihazı bugün kurdum biraz akıyor şarj bir ayar falan var mı?

Son düzenleme:
Spotify'da bulamadım sadece telefon gözüküyor.

Hocam ne kadar bir pil süresi aliyorsunuz cihazı bugün kurdum biraz akıyor şarj bir ayar falan var mı?
Apple storedan watch uygulamaları kısmından spotify indirmeniz gerek, şarj için ekstra birşey yapmadım beni 2-3 gün götürüyor sürekli dışarıda değilsem.

Apple Store'dan Watch uygulamaları kısmından Spotify indirmeniz gerek, şarj için ekstra bir şey yapmadım beni 2-3 gün götürüyor sürekli dışarıda değilsem.

AOD açık mı hocam şu an biraz akıyorşarj acaba optimize olur mu zaman gectikçe.

AOD açık mı hocam şu an biraz akıyorşarj acaba optimize olur mu zaman gectikçe.
Evet açık, aslında şöyle ilk günler saati çok kullanıyorsunuz öğrenmek için haliyle gidiyor, bir yerden sonra o kadar kullanmamaya dekor olmaya başlıyor nadiren işlerini görüyorsun o yüzden şarj daha uzun süreler gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…