K KayraRW Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 1 ay sonra iPhone cihaza geçeceğim ve kulaklığımı da değiştirmek istiyorum. Kulaklığı müzik ve video için kullanacağım genel olarak. Amazon.com.tr Bu kulaklığa genel olarak iyi yorum yapıyorlar. Sizce alınabilir mi ya da bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim? Son düzenleme: 12 Eylül 2024
1 ay sonra iPhone cihaza geçeceğim ve kulaklığımı da değiştirmek istiyorum. Kulaklığı müzik ve video için kullanacağım genel olarak. Amazon.com.tr Bu kulaklığa genel olarak iyi yorum yapıyorlar. Sizce alınabilir mi ya da bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim?
RAFA SİLVA Picopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 AirPods al geç. hiç uğraşma
K KayraRW Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 RAFA SİLVA dedi: AirPods al geç. Hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... AirPods 2 alabilirim bütçeme uygun ama onunda kulağımda rahat edebileceğini düşünmüyorum silikonlu olanlarla daha rahat ediyorum.
RAFA SİLVA dedi: AirPods al geç. Hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... AirPods 2 alabilirim bütçeme uygun ama onunda kulağımda rahat edebileceğini düşünmüyorum silikonlu olanlarla daha rahat ediyorum.
RAFA SİLVA Picopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #4 2 almanı önermem gürültü engellemesi yok.
K KayraRW Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #5 RAFA SİLVA dedi: 2 almanı önermem gürültü engellemesi yok. Genişletmek için tıkla... İşte diğerleride daha pahalı şu anda maalesef alamam. Anker Soundcore Liberty 4 bunu sipariş verdim uygulaması var oradan ayar yapılıyor galiba deneyeceğim eğer beğenmezsem iade eder başka bir şeye bakarım artık.
RAFA SİLVA dedi: 2 almanı önermem gürültü engellemesi yok. Genişletmek için tıkla... İşte diğerleride daha pahalı şu anda maalesef alamam. Anker Soundcore Liberty 4 bunu sipariş verdim uygulaması var oradan ayar yapılıyor galiba deneyeceğim eğer beğenmezsem iade eder başka bir şeye bakarım artık.