Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 20W şarj aleti kullanıyorum sıkıntı çıkar mı orijinal almalıyım?
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 13 Ağustos 2023 #2 İyi marka oldugu sürece sıkıntı yok Ben 1 yıldır Baseus kullanıyorum
K Kagemni Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Samet Celep dedi: 20W şarj aleti kullanıyorum sıkıntı çıkar mı orijinal almalıyım? Genişletmek için tıkla... Orjinal almanı tabsiye ederim. Eğer orj kullanmazsan şarj devresinden tut ana karta kadar sorun çıkarıyor
Samet Celep dedi: 20W şarj aleti kullanıyorum sıkıntı çıkar mı orijinal almalıyım? Genişletmek için tıkla... Orjinal almanı tabsiye ederim. Eğer orj kullanmazsan şarj devresinden tut ana karta kadar sorun çıkarıyor
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.026 Makaleler 8 Çözümler 44 13 Ağustos 2023 #4 Orijinal o kadarda para değil. Bence oriinalinden şaşmayın.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 13 Ağustos 2023 #5 O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın.
O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 13 Ağustos 2023 #6 En azından Baseus falan al.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Ağustos 2023 #7 2 yıldır falan 12 mini ile Polosmart 25W adaptör kullanıyorum sorun yaşamadım aynı ürünün çeşitli elektronik aletlerini de kullandım memnunum.
2 yıldır falan 12 mini ile Polosmart 25W adaptör kullanıyorum sorun yaşamadım aynı ürünün çeşitli elektronik aletlerini de kullandım memnunum.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 dbasce dedi: İyi marka oldugu sürece sıkıntı yok Ben 1 yıldır Baseus kullanıyorum Genişletmek için tıkla... selamdayi dedi: 2 yıldır falan 12 mini ile Polosmart 25W adaptör kullanıyorum sorun yaşamadım aynı ürünün çeşitli elektronik aletlerini de kullandım memnunum. Genişletmek için tıkla... Tesla Bobini dedi: En azından Baseus falan al. Genişletmek için tıkla... 293735 dedi: O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... YigiTZ0 dedi: Orijinal o kadar da para değil. Bence oriinalinden şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kagemni dedi: Orijinal almanı tabsiye ederim. Eğer orj kullanmazsan şarj devresinden tut anakarta kadar sorun çıkarıyor Genişletmek için tıkla... Pek güvenmiyorum zaten Deji'ye telefon elde tutulmuyor orijinal alacağım galiba 293735 dedi: O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek dimi hocam?
dbasce dedi: İyi marka oldugu sürece sıkıntı yok Ben 1 yıldır Baseus kullanıyorum Genişletmek için tıkla... selamdayi dedi: 2 yıldır falan 12 mini ile Polosmart 25W adaptör kullanıyorum sorun yaşamadım aynı ürünün çeşitli elektronik aletlerini de kullandım memnunum. Genişletmek için tıkla... Tesla Bobini dedi: En azından Baseus falan al. Genişletmek için tıkla... 293735 dedi: O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... YigiTZ0 dedi: Orijinal o kadar da para değil. Bence oriinalinden şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kagemni dedi: Orijinal almanı tabsiye ederim. Eğer orj kullanmazsan şarj devresinden tut anakarta kadar sorun çıkarıyor Genişletmek için tıkla... Pek güvenmiyorum zaten Deji'ye telefon elde tutulmuyor orijinal alacağım galiba 293735 dedi: O kadar para veriyorsunuz iPhone için az daha para verip orijinal kullanın derim malum telefona bir şey olmasın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek dimi hocam?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 13 Ağustos 2023 #9 Samet Celep dedi: Pek güvenmiyorum zaten Deji'ye telefon elde tutulmuyor orijinal alacağım galiba Sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü iPhone 25.000TL'den başlıyor az daha para verip orijinal almak sorun olmamalı.
Samet Celep dedi: Pek güvenmiyorum zaten Deji'ye telefon elde tutulmuyor orijinal alacağım galiba Sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü iPhone 25.000TL'den başlıyor az daha para verip orijinal almak sorun olmamalı.
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2023 #10 Kaliteli marka değil maalesef. İleride cihazınıza sorun yaratabilir. Orijinal Apple ürünleri tercih edin. Onun dışında Baseus veya Spigen'in orijinal ürünlerini alabilirsiniz. Gayet iyi ürünler.
Kaliteli marka değil maalesef. İleride cihazınıza sorun yaratabilir. Orijinal Apple ürünleri tercih edin. Onun dışında Baseus veya Spigen'in orijinal ürünlerini alabilirsiniz. Gayet iyi ürünler.