iPhone için En uygun site

Yakın zamanda yeni bir iPhone alacağım ve en uygun yer/site'yi önerir misiniz?
iPhone fiyatları genelde siteden siteye çok oynamaz. En ucuzu ile pahalısı genelde en fazla 200-500TL oynar ki telefona 5000-10000TL vereceksen bu farklar bence gayet az. Media Markt gibi mağazalardan ya da doğrudan Apple bayileri ya da Apple sitesinden alabilirsiniz.

Hepsiburada ve N11 6750'ye satarken bilindik mağazalar 7100'e satıyor. Siteden almak güvenli mi tecrübem yok tereddütte bırakıyor

Hepsiburada da satıcısı Hepsiburada olandan alın mümkünse. Onun haricinde Teknosa, Vatan Bilgisayar falan artık güvenilir ama fiyat olarak Apple'ın resmi fiyatı ile aynı satıyorlar genelde. Yüksek meblağlar verecekseniz eğer firmanızı da düzgün seçin ki ileride sorun yaşasanız ortadan kaybolmasın yani N11 tamam güvenli ama satıcısı atıyorum Kayseride telefoncu. Telefonu numarasını belki zor bulacağın yerlere bakma bile 3 kuruş fazla olsun düzgün satıcı olsun sana tavsiyem. Ben Hepsiburada üzerinden almıştım aynı şekilde abim de Hepsiburada üzerinden aldı İphone 11.

İnternetten telefon alırken dikkat edin. Arada çok fiyat farkı olanlarda bazen "ithalatçı garantili" ibaresi mevcut. Bu garantiyi apple değil, cihazı ülkeye getiren firma verir. Yani telefon garantilik olunca apple'a götüremiyorsunuz. Fiyat o yüzden daha uygun oluyor. Dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı