Misyal Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Selam, IPhone'da kullanmak için gamepad arıyorum. Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok oynatsın yeter. Zaten USB gamepadim var onu bağlayabileceğim bir yöntem varsa onu da söyleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Selam, IPhone'da kullanmak için gamepad arıyorum. Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok oynatsın yeter. Zaten USB gamepadim var onu bağlayabileceğim bir yöntem varsa onu da söyleyebilirsiniz.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 USB to lightning aparatı alabilirsiniz.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 mcdodo Usb-A 3.0 To Lightning Otg Convertor, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar şu mantıkda bir ürün ile USB gamepadinizi sanırım bağlayabilirsiniz hocam,lakin çalışır mı pek emin değilim.
mcdodo Usb-A 3.0 To Lightning Otg Convertor, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar şu mantıkda bir ürün ile USB gamepadinizi sanırım bağlayabilirsiniz hocam,lakin çalışır mı pek emin değilim.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Ağustos 2022 #4 OTG almanız lazım ben bu ürün aldım ama çalışmadı gerçi ben Stardew Valley'in Mobile versiyonunda denemiştim bir de benim gamepad Logitech F710. mcdodo Usb-A 3.0 To Lightning Otg Convertor, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
OTG almanız lazım ben bu ürün aldım ama çalışmadı gerçi ben Stardew Valley'in Mobile versiyonunda denemiştim bir de benim gamepad Logitech F710. mcdodo Usb-A 3.0 To Lightning Otg Convertor, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.720 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 En rahat çözüm DualSense yada DualShock cihazları yada Xbox Kontrolcüleri. Diğer ucuz ve sahte ürünler ile denetim hiç tatmin etmiyor.
En rahat çözüm DualSense yada DualShock cihazları yada Xbox Kontrolcüleri. Diğer ucuz ve sahte ürünler ile denetim hiç tatmin etmiyor.