YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız.
Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Telefona bir şey olursa dfu moda alıp yazılım atarsın, bilgisayarına bir şey olmaz.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Umut Nas dedi: Telefona bir şey olursa dfu moda alıp yazılım atarsın, bilgisayarına bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi?
Umut Nas dedi: Telefona bir şey olursa dfu moda alıp yazılım atarsın, bilgisayarına bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 26 Eylül 2023 #4 YasinnEnis dedi: Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kredi ya da banka uygulamaları için güvenli bir işlem değil. Başına bir şey gelme olasılığı kesin değil ama güvenli de değil öyle diyeyim.
YasinnEnis dedi: Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kredi ya da banka uygulamaları için güvenli bir işlem değil. Başına bir şey gelme olasılığı kesin değil ama güvenli de değil öyle diyeyim.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 Tesla Bobini dedi: Kredi ya da banka uygulamaları için güvenli bir işlem değil. Başına bir şey gelme olasılığı kesin değil ama güvenli de değil öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Yani banka ve kredi kartlarımı telefondan sileyim mi?
Tesla Bobini dedi: Kredi ya da banka uygulamaları için güvenli bir işlem değil. Başına bir şey gelme olasılığı kesin değil ama güvenli de değil öyle diyeyim. Genişletmek için tıkla... Yani banka ve kredi kartlarımı telefondan sileyim mi?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 26 Eylül 2023 #6 YasinnEnis dedi: Yani banka ve kredi kartlarımı telefondan sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silmen gerekmiyor ama telefona Jailbreak yapıldığı zaman daha güvensiz hale geliyor bu durumlarda.
YasinnEnis dedi: Yani banka ve kredi kartlarımı telefondan sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Silmen gerekmiyor ama telefona Jailbreak yapıldığı zaman daha güvensiz hale geliyor bu durumlarda.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #7 YasinnEnis dedi: Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kuracagin module bağlı o. Benim başıma bir şey gelmemişti.
YasinnEnis dedi: Peki herhangi kredi kartlarım kişilerim fotoğraflarım? Onlara da bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kuracagin module bağlı o. Benim başıma bir şey gelmemişti.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 Tesla Bobini dedi: Silmen gerekmiyor ama telefona Jailbreak yapıldığı zaman daha güvensiz hale geliyor bu durumlarda. Genişletmek için tıkla... Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben.
Tesla Bobini dedi: Silmen gerekmiyor ama telefona Jailbreak yapıldığı zaman daha güvensiz hale geliyor bu durumlarda. Genişletmek için tıkla... Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 26 Eylül 2023 #9 YasinnEnis dedi: Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yapmayın o zaman zaten ben yapılmasını önermem size kalmış..
YasinnEnis dedi: Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Yapmayın o zaman zaten ben yapılmasını önermem size kalmış..
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #10 Umut Nas dedi: Kuracagin module bağlı o. Benim başıma bir şey gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Checkr1'in kuracağım ama. Tesla Bobini dedi: Yapmayın o zaman zaten ben yapılmasını önermem size kalmış. Genişletmek için tıkla... Aslında biraz düşünmedim değil ama PC varken neyse teşekkür ederim.
Umut Nas dedi: Kuracagin module bağlı o. Benim başıma bir şey gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Checkr1'in kuracağım ama. Tesla Bobini dedi: Yapmayın o zaman zaten ben yapılmasını önermem size kalmış. Genişletmek için tıkla... Aslında biraz düşünmedim değil ama PC varken neyse teşekkür ederim.