HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.326 Çözümler 45 Yer Bursa 26 Eylül 2023 #11 YasinnEnis dedi: Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız. Genişletmek için tıkla... Ne için lazzım
YasinnEnis dedi: Merhaba, bugün iPhone 7'im için Jailbreak yapacağım ama bilgisayarıma bir şey olur mu ya da telefonum kullanılamaz hale gelir mi? Bilemedim, yardımcı olsanız. Genişletmek için tıkla... Ne için lazzım
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Eylül 2023 #12 YasinnEnis dedi: Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Jailbreakli telefon o kadarda güvensiz değil. Sizin jailbreakle indirdiğiniz uygulamaların güvenliğini sorgulayın sadece.
YasinnEnis dedi: Yani Jailbreak IPhone'nin güvenlik duvarını kırıyor o doğruda kartlarım fotoğraflarım için korkuyorum ben. Genişletmek için tıkla... Jailbreakli telefon o kadarda güvensiz değil. Sizin jailbreakle indirdiğiniz uygulamaların güvenliğini sorgulayın sadece.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #13 HakanXD dedi: Ne için lazzım. Genişletmek için tıkla... Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan.
HakanXD dedi: Ne için lazzım. Genişletmek için tıkla... Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Eylül 2023 #14 YasinnEnis dedi: Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan. Genişletmek için tıkla... Aslında jailbreak olmadanda yapabilirsiniz ama kalıcı olmaz.
YasinnEnis dedi: Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan. Genişletmek için tıkla... Aslında jailbreak olmadanda yapabilirsiniz ama kalıcı olmaz.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.326 Çözümler 45 Yer Bursa 26 Eylül 2023 #15 YasinnEnis dedi: Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde tavsiye edilmez ama pekbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum genelde iCloud bypass için kullanılır Jailbreak.
YasinnEnis dedi: Yani GTA San Andreas'ya da pojavlauncher gibi oyunlar yükleyeceğim GTA içinde araba modu falan. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde tavsiye edilmez ama pekbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum genelde iCloud bypass için kullanılır Jailbreak.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #16 473562 dedi: Jailbreak'li telefon o kadar da güvensiz değil. Sizin Jailbreak'le indirdiğiniz uygulamaların güvenliğini sorgulayın sadece. Genişletmek için tıkla... Yani uygulama olarak APK gibi düşünün öyle yapacağım ama kartlar fotoğraflar ya da rehber gider mi çalarlar mı ondan korktum.
473562 dedi: Jailbreak'li telefon o kadar da güvensiz değil. Sizin Jailbreak'le indirdiğiniz uygulamaların güvenliğini sorgulayın sadece. Genişletmek için tıkla... Yani uygulama olarak APK gibi düşünün öyle yapacağım ama kartlar fotoğraflar ya da rehber gider mi çalarlar mı ondan korktum.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Eylül 2023 #17 YasinnEnis dedi: Yani uygulama olarak APK gibi düşünün öyle yapacağım ama kartlar fotoğraflar ya da rehber gider mi çalarlar mı ondan korktum. Genişletmek için tıkla... Yok çalmazlar. Ama doğru ipa dosyasını indirmezsen çalabilirler. Güvenilir kaynaklardan ipa dosyalarını bulup indir.
YasinnEnis dedi: Yani uygulama olarak APK gibi düşünün öyle yapacağım ama kartlar fotoğraflar ya da rehber gider mi çalarlar mı ondan korktum. Genişletmek için tıkla... Yok çalmazlar. Ama doğru ipa dosyasını indirmezsen çalabilirler. Güvenilir kaynaklardan ipa dosyalarını bulup indir.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #18 HakanXD dedi: Hocam genelde tavsiye edilmez ama pekbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum genelde iCloud bypass için kullanılır Jailbreak. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende bilemedim sadece bilgilerim için endişe ediyorum. 473562 dedi: Yok çalmazlar. Ama doğru IPA dosyasını indirmezsen çalabilirler. Güvenilir kaynaklardan IPA dosyalarını bulup indir. Genişletmek için tıkla... Peki siz maksimum kaç yıl Jailbreak'li telefon kullandınız bir şey oldu mu hangi Jailbreak'i kurdunuz ya da.
HakanXD dedi: Hocam genelde tavsiye edilmez ama pekbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum genelde iCloud bypass için kullanılır Jailbreak. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende bilemedim sadece bilgilerim için endişe ediyorum. 473562 dedi: Yok çalmazlar. Ama doğru IPA dosyasını indirmezsen çalabilirler. Güvenilir kaynaklardan IPA dosyalarını bulup indir. Genişletmek için tıkla... Peki siz maksimum kaç yıl Jailbreak'li telefon kullandınız bir şey oldu mu hangi Jailbreak'i kurdunuz ya da.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Eylül 2023 #19 YasinnEnis dedi: Vallahi bende bilemedim sadece bilgilerim için endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazınız hangi model? Eğer iOS 17 ve ya 16’ysa yapmayın yazık olur cihaza güncellemede alamazsanız.
YasinnEnis dedi: Vallahi bende bilemedim sadece bilgilerim için endişe ediyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazınız hangi model? Eğer iOS 17 ve ya 16’ysa yapmayın yazık olur cihaza güncellemede alamazsanız.
YasinnEnis Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #20 473562 dedi: Cihazınız hangi model? Eğer iOS 17 veya 16'ysa yapmayın yazık olur cihaza güncellemede alamazsanız. Genişletmek için tıkla... Cihazım eski iPhone 7 iOS 15 destekliyor sadece güncelleme yapmıyorum zaten.
473562 dedi: Cihazınız hangi model? Eğer iOS 17 veya 16'ysa yapmayın yazık olur cihaza güncellemede alamazsanız. Genişletmek için tıkla... Cihazım eski iPhone 7 iOS 15 destekliyor sadece güncelleme yapmıyorum zaten.