mceylan Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 84 27 Ekim 2020 #11 Cenkkaraman dedi: Zaten %100 olmasını beklemeyin yaz aylarında 80 olunca çıkartın, kış aylarında ortalama 95-96-94 gibi seviyelerde çıkartıp 25-30 gibi takın. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağolun fakat dolum süresi dışında bir problem yaşamadım. Aldığım ilk günden beri belirli bir standartta takıyorum.
Cenkkaraman dedi: Zaten %100 olmasını beklemeyin yaz aylarında 80 olunca çıkartın, kış aylarında ortalama 95-96-94 gibi seviyelerde çıkartıp 25-30 gibi takın. Genişletmek için tıkla... Öneri için sağolun fakat dolum süresi dışında bir problem yaşamadım. Aldığım ilk günden beri belirli bir standartta takıyorum.
Y YusufSirac Megapat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 460 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #12 Cenkkaraman dedi: Zaten %100 olmasını beklemeyin yaz aylarında 80 olunca çıkartın, kış aylarında ortalama 95-96-94 gibi seviyelerde çıkartıp 25-30 gibi takın. Genişletmek için tıkla... Neden tam şarj olmamalı ? Gece takıp uyumak zararlı mı ?
Cenkkaraman dedi: Zaten %100 olmasını beklemeyin yaz aylarında 80 olunca çıkartın, kış aylarında ortalama 95-96-94 gibi seviyelerde çıkartıp 25-30 gibi takın. Genişletmek için tıkla... Neden tam şarj olmamalı ? Gece takıp uyumak zararlı mı ?
Cenkkaraman Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #13 YusufSirac dedi: Neden tam şarj olmamalı ? Gece takıp uyumak zararlı mı ? Genişletmek için tıkla... Gece takıp aynı oda da uyumak zaten çok zararlı. Yoksa başka oda da problem yok. Şarjı benim dediğim gibi yapmanızın nedeni pil sağlığınız uzun olur.
YusufSirac dedi: Neden tam şarj olmamalı ? Gece takıp uyumak zararlı mı ? Genişletmek için tıkla... Gece takıp aynı oda da uyumak zaten çok zararlı. Yoksa başka oda da problem yok. Şarjı benim dediğim gibi yapmanızın nedeni pil sağlığınız uzun olur.