Enginmurat Centipat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 122 16 Ekim 2019 #1 İncelemelere baktım YouTube'dan, çoğu mikrofon cızırtı yapıyor. Ben çektiğim videoları telefonumda montajlayıp yükleyeceğim, o yüzden çok iyi kaliteli mikrofon arıyorum. Önerileriniz var mı arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2019
İncelemelere baktım YouTube'dan, çoğu mikrofon cızırtı yapıyor. Ben çektiğim videoları telefonumda montajlayıp yükleyeceğim, o yüzden çok iyi kaliteli mikrofon arıyorum. Önerileriniz var mı arkadaşlar?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.017 Makaleler 6 Çözümler 54 16 Ekim 2019 #2 Amazon.com: Apogee ClipMic digital: Musical Instruments Buy Apogee ClipMic digital: Dynamic Microphones - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Amazon.com: Apogee ClipMic digital: Musical Instruments Buy Apogee ClipMic digital: Dynamic Microphones - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases www.amazon.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 16 Ekim 2019 #3 Rode markasına da bakabilirsiniz.