iPhone için müzik çalar uygulama önerisi

Sene 2016 aldığım iPhone 6S telefonuma o zamanlar iplay programını yüklemiştim. Bu program YouTube gibi o platform üzerinden herhangi bir müziği video formatı veya MP3 formatında indirebiliyorsun ben genelde klipleriyle beraber indiriyorum yolculuk esnasında klipleri izleyerek zaman geçiriyorum şu zamanda Spotify benzeri programlara para vermek yerine bu programı kullanmak daha iyi diyebilirim ama App Store üzerinden kaldırılmış nereden indiriceğinizi bilemiyorum.

Hocam ben bilgisayara bağlıyorum ama bildirim gelmiyor, PC çok sor görüyor uğraşmak gerekiyor ulaşmak için bu sorun için çözüm öneriniz olur mu? Birde siz hangi model kullanıyorsunuz?

Hocam ben bilgisayara bağlıyorum ama bildirim gelmiyor, PC çok sor görüyor uğraşmak gerekiyor ulaşmak için bu sorun için çözüm öneriniz olur mu? Birde siz hangi model kullanıyorsunuz?
Ben iPhone 6S Plus kullanıyorum hocam. iTunes indirdiniz mi bilgisayara?
Ben iPhone 6S Plus kullanıyorum hocam. iTunes indirdiniz mi bilgisayara?
iTunes indirmezseniz Windows'un dosya yöneticisi ile sadece cihazdaki fotoğraf ve videolara ulaşabilirsiniz. Ama eğer iTunes indirirseniz nerdeyse her türlü dosyayı kolayca aktarabilirsiniz. iPhone kullanan biri için iTunes olmazsa olmaz diyebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…