iPhone için orijinal kılıf alınır mı?

normLast

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık iki hafta önce iPhone 17 aldım ve ardından ekran koruyucu ile yan sanayi bir MagSafe şeffaf kılıf taktım ve kılıf koruyucuyu sıkıştırdığı için koruyucu oldukça fazla hava aldı ve kalktı sizce orijinal Apple şeffaf MagSafe veya renkli kadife kılıf alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şeffaf bir kılıf almakla hata yapmışsınız her ne kadar kaliteli olduğu söylenen bir kılıf aldıysanız bile tüm şeffaf kılıflar kalitesizi 1-2 ayda, kalitelisi 3-4 ayda sararıyor, eğer orjinal kılıf alıcaksanız şeffaf almayın. Orjinal alınır mı kısmına gelirsek orjinallerin gereksiz pahalıya satıldığını hepimiz biliyoruz, o yüzden kaliteli kılıf üreten yerlerden yani bence piyasadaki en kaliteli ve en telefonu koruyan kılıfları üreten Spigen markasından almanızı tavsiye ederim

Hocam ben 2700'e kadife kılıf almıştım Apple'dan. Halen kullanıyorum ama 300 TL'ye aldığım kılıflardan farkını görmedim. Spigen'e bence de bakabilirsin.

Şahsen bomboş bir fiyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…