Y YusufAlim0 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Spigen 30w ve Mcdodo 20w şarj aleti var ikisi de aynı fiyat 300₺ sizce hangisini alayım iPhone 13 Pro için hangisi daha kaliteli olur? Telefon maksimum 20W destekliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Spigen 30w ve Mcdodo 20w şarj aleti var ikisi de aynı fiyat 300₺ sizce hangisini alayım iPhone 13 Pro için hangisi daha kaliteli olur? Telefon maksimum 20W destekliyor.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 20 Kasım 2024 #2 Aslında pil sağlığı açısından Apple kendi adaptörünü kullanmak daha sağlıklı olacaktır fakat bunlar arasından ben Spigen derdim.
Aslında pil sağlığı açısından Apple kendi adaptörünü kullanmak daha sağlıklı olacaktır fakat bunlar arasından ben Spigen derdim.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #3 Orijinal 20W adaptör alın. Arkadaşın dediği gibi Spigen gibi yan sanayi ürünlere gerek yok. Eğer der iseniz Spigen iyi alınır.
Orijinal 20W adaptör alın. Arkadaşın dediği gibi Spigen gibi yan sanayi ürünlere gerek yok. Eğer der iseniz Spigen iyi alınır.
Y YusufAlim0 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Ozsoy dedi: Orijinal 20W adaptör alın. Arkadaşın dediği gibi Spigen gibi yan sanayi ürünlere gerek yok. Eğer der iseniz Spigen iyi alınır. Genişletmek için tıkla... 3 katı Apple o yüzden çakma almaktansa bunlar gibi bilinir marka alayım dedim inceleme izledim çok fark yok aralarında.
Ozsoy dedi: Orijinal 20W adaptör alın. Arkadaşın dediği gibi Spigen gibi yan sanayi ürünlere gerek yok. Eğer der iseniz Spigen iyi alınır. Genişletmek için tıkla... 3 katı Apple o yüzden çakma almaktansa bunlar gibi bilinir marka alayım dedim inceleme izledim çok fark yok aralarında.