iPhone 6 Plus var, birkaç ay önce önce GSM İletişim'e gönderdim, anakart arızalı gibi bir şey dediler, yapamadılar. Tekrar göndersem mi veya önerebileceğiniz teknik servisler var mı?
Telefonu yetkili olmayan bir yere göndermiş zaten. Artık Apple bakmaz. Vatan bilgisayar neden baksın zaten. Kendi ürünü değilse ki kendi ürünü olsa bile 3. bir kişi tarafından cihaza bakım uygulanmış.
Konunuza gelecek olursak. Türkiye'de iPhone konusunda bilgisi olup teknik servis yapan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez büyük ihtimalle. Hiç biri bu konuda bir şey bilmiyor. Sana anakart arızası demişler ama milyon tane anakart arızası türü var hangisi. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Eğer büyük sorunlar ise uğraşmaya değmeyecektir.
Telefonu yetkili olmayan bir yere göndermiş zaten. Artık Apple bakmaz. Vatan bilgisayar neden baksın zaten. Kendi ürünü değilse ki kendi ürünü olsa bile 3. bir kişi tarafından cihaza bakım uygulanmış.
Konunuza gelecek olursak. Türkiye'de iPhone konusunda bilgisi olup teknik servis yapan firma sayısı bir elin parmaklarını geçmez büyük ihtimalle. Hiç biri bu konuda bir şey bilmiyor. Sana anakart arızası demişler ama milyon tane anakart arızası türü var hangisi. Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. Eğer büyük sorunlar ise uğraşmaya değmeyecektir.
Öncelikle Ekran bazen Apple logosunun görüntüsünü veriyor, sonra sadece siyah ışık yayıyor (hala çalışır halde).
İçini açtım telefonun ilk kullanıcısı olmadığım için ne işlem yapıldı bilmiyorum ama Deji batarya takılmış, arka taraftan hasar almış biraz içe göçme var kasada, ekran tam sığmıyor kasaya muhtemelen yanlardan bastırılmış kasa.
Öncelikle Ekran bazen Apple logosunun görüntüsünü veriyor, sonra sadece siyah ışık yayıyor (hala çalışır halde).
İçini açtım telefonun ilk kullanıcısı olmadığım için ne işlem yapıldı bilmiyorum ama Deji batarya takılmış, arka taraftan hasar almış biraz içe göçme var kasada, ekran tam sığmıyor kasaya muhtemelen yanlardan bastırılmış kasa.
Aynı hatayı bende yaşadım . Telefon al sat yapıyorum bu işe ilk başladığımda bununla ilgili bir şey başıma gelmişti. Cihazı kullanıyorum aniden önce ekran beyaz oluyor sonra kapanıyor ve tekrar açılıyor logo ardından siyah ekranda kalıyor veya logoda takılıyordu. Zamanla bunlar iyice sıklaşmıştı. 3 farklı teknik serviste gösterdim hepsi anakart arızası demişti.Bataryasını değiştirdim ve sorun düzelmişti 2-3 ay sonra servis yok arızası vermeye falan başladı.Bende cihazı servis yok arızası vermediği bir gün satmıştım
Burada size batarya değiştirin demiyorum. Değiştirseniz bile hiç bir işe yaramayabilir. Arıza tespiti zor.
Yazılımsal olarak iTunes ile telefonu güzelce bir sıfırlayıp denediniz mi? Yazılımsal olarak bile olabiliyor bu tarz şeyler. Birde ne kadar sıklıkla oluyor.
Telefonun anakartında işlemci üstünde duran siyah parçaları duruyor mu?