iPhone için Temizleme Programı

Onur_Poyraz

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Teknikeri
Arkadaşlar acaba iOs 7 uyumlu, android de olan Clear Master tarzında bir program iPhone içinde var mı? bildiğiniz ücretsiz .

ituneste sıfırla yada format at tekrar kur iphoneyi gerek var.

Gerekli ama yok.
Programlar bir süre sonra çok yer kaplamaya başlıyorlar ve gereksizleri silemiyorsun, anca programı kaldırıp tekrar yükleyeceksin.

Ben Kruptos adlı uygulamayı bayadır kullanıyorum. Uygulama AppStore'dan kaldırılmış herhalde. Haftada 1 kere temizlik yapıyorum oldukça işimi görüyor.

Appstore'da yok bu. Zaten ios programların telefonun içini kurcalamasına pek imkan vermiyor bunun için temizleme programının çok az şeyi silme imkanı olacaktır.

Telefonu yılda bir kez resetlemen yetecektir. Android değil bu şişmez merak etme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows için iMobie PhoneClean, Tenoshare iPhone Care Pro, Macgo iPhone Cleaner programlarına göz atmanı tavsiye ederim.

Var ben kullanıyorum ancak cihazın jailbreak li olması gerekiyor. Uygulamanın adı iCLeaner Pro.

Evet iCleaner gercek anlamda bir temizlik yapiyor. Jailbreakli ise cihaziniz, tavsiye ederim.

PhoneClean adında bir program tamamen işini görecektir. Bu konuıda uzun araştırmalarım sonucu da içlerinde en iyisi budur. Bunu bilgisayarına yüklüyorsun ve daha sonra apple olan herhangi bir ürününü kablosuyla takıyorsun ve ister Quick Clean ya da Deep Clean seçeneklerinden birini seçip çöp, cache, kullanılmayan, kısacası ne kadar atıl dosya varsa hepsini götürüyor. Kesinlikle sisteme bir zararı yok.

IOS'ta gerek yok diye birşey yok. Bunu söyleyenlerin bilmediği çok şey var. Kullanılan her uygulamanın uygulama boyutu dışında ne kadar yer kapladığını bir zahmet ayarlara girip görsünler

Not: Bu program jailbreak gerektirmez. Direk pc bağlantısı ile sorununu çözebilirsin. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hem iphone 6+, hem ipad'de, hem de arkadaşlarımın telefonlarında, gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…