Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 19 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarda güvenliği gayet iyi ve hızlı olduğu için Proton VPN kullanmaktayım fakat IOS'a gelince işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Yine Proton VPN ile devam mı etmeliyim yoksa Hide.me veya WARP tarzı uygulamalara mı yönelmeliyim?
Bilgisayarda güvenliği gayet iyi ve hızlı olduğu için Proton VPN kullanmaktayım fakat IOS'a gelince işler nasıl yürüyor tam bilmiyorum. Yine Proton VPN ile devam mı etmeliyim yoksa Hide.me veya WARP tarzı uygulamalara mı yönelmeliyim?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Ağustos 2021 #2 WARP (1.1.1.1) gayet kaliteli bir uygulama: 1.1.1.1: Faster Internet
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 19 Ağustos 2021 #3 Unturned dedi: WARP (1.1.1.1) gayet kaliteli bir uygulama: 1.1.1.1: Faster Internet Genişletmek için tıkla... WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konum'u gizlemiyor.
Unturned dedi: WARP (1.1.1.1) gayet kaliteli bir uygulama: 1.1.1.1: Faster Internet Genişletmek için tıkla... WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konum'u gizlemiyor.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 19 Ağustos 2021 #4 Rodok Nişancısı dedi: WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konumu gizlemiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN".
Rodok Nişancısı dedi: WARP tam olarak korumuyor diye biliyorum. Konumu gizlemiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN".
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 19 Ağustos 2021 #5 Unturned dedi: Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN". Genişletmek için tıkla... Sanırım ben önceden indirdiğimde yalnızca DNS modunda açmışım. Şimdi indirip denedim ve gerçekten gizliyor.
Unturned dedi: Yanlış biliyorsun. Adı üstünde "VPN". Genişletmek için tıkla... Sanırım ben önceden indirdiğimde yalnızca DNS modunda açmışım. Şimdi indirip denedim ve gerçekten gizliyor.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.721 Çözümler 16 19 Ağustos 2021 #6 VPN - Super Unlimited Proxy ™ Uygulaması - App Store App Store’da Mobile Jump Pte Ltd tarafından sunulan VPN - Super Unlimited Proxy ™ uygulamasını indirin. Ekran görüntüleri, puanlar ve yorumlar, kullanıcı… apps.apple.com Bir bakarsınız.
VPN - Super Unlimited Proxy ™ Uygulaması - App Store App Store’da Mobile Jump Pte Ltd tarafından sunulan VPN - Super Unlimited Proxy ™ uygulamasını indirin. Ekran görüntüleri, puanlar ve yorumlar, kullanıcı… apps.apple.com Bir bakarsınız.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 19 Ağustos 2021 #7 Krmdmrz dedi: VPN - Super Unlimited Proxy ™ Uygulaması - App Store App Store’da Mobile Jump Pte Ltd tarafından sunulan VPN - Super Unlimited Proxy ™ uygulamasını indirin. Ekran görüntüleri, puanlar ve yorumlar, kullanıcı… apps.apple.com Bir bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP ve Proton indirdim. Çoğu zaman WARP fakat gerektiğinde sağlam bir şey olsun diye Proton da kullanırım.
Krmdmrz dedi: VPN - Super Unlimited Proxy ™ Uygulaması - App Store App Store’da Mobile Jump Pte Ltd tarafından sunulan VPN - Super Unlimited Proxy ™ uygulamasını indirin. Ekran görüntüleri, puanlar ve yorumlar, kullanıcı… apps.apple.com Bir bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam WARP ve Proton indirdim. Çoğu zaman WARP fakat gerektiğinde sağlam bir şey olsun diye Proton da kullanırım.