iPhone iCloud 5GB'ye düşürülemiyor

DavudDavud12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ICloud'umu iptal etmek istiyorum, 5 GB seçeneğinde kırmızı ok var neden acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

iCloud'tan silersen dosyalara bir daha buluttan erişemezsin tabi ki.
Yedeğini bilgisayara almayı dene, ondan sonra dosyaları buluttan sil.
Sonra 5 GB ücretsiz buluta geçersin. Ama tavsiyem bir gofret parasına 50 GB'tan vazgeçme :)

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Birincisi bu verileri ICloud'dan silersek işte fotoğraf falan bunları tamamen kaybetmişmi oluruz? Ve ayrıca bu iptali nasıl gerçekleştireceğiz sabahtan beri arıyorum bulamadım.

Rica ederim. Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğrafları videoları bilgisayara at. Daha sonra ICloud'dan sil hepsini. Ayarlardan iCloud hesabına tıklayınca iptal etme yazısı var orada hemen düşürme seçeneği diye.

Rica ederim. Hocam arkadaşın dediği gibi fotoğrafları videoları bilgisayara at. Daha sonra ICloud'dan sil hepsini. Ayarlardan iCloud hesabına tıklayınca iptal etme yazısı var orada hemen düşürme seçeneği diye.

Bilgisayara aktarmadan sil tuşuna bastım. Durmadan internet yiyor durduğu yerde hocam fotoğraflar gidecek mi yani 750 civarı fotoğraf yedeklediğini söylüyor.

ICloud'tan silersen dosyalara bir daha buluttan erişemezsin tabii ki.
Yedeğini bilgisayara almayı dene, ondan sonra dosyaları buluttan sil.
Sonra 5 GB ücretsiz buluta geçersin. Ama tavsiyem bir gofret parasına 50 GB'tan vazgeçme :)

Buluttan erişmek istemiyorum ben yine telefondan ulaşılabilir değil mi fotoğraflara falan?

Bilgisayara aktarmadan sil tuşuna bastım. Durmadan internet yiyor durduğu yerde hocam fotoğraflar gidecek mi yani 750 civarı fotoğraf yedeklediğini söylüyor.

Buluttan erişmek istemiyorum ben yine telefondan ulaşılabilir değil mi fotoğraflara falan?
Tüm dosyaları telefona yedeklersen tabi ki buluta ihtiyacın kalmaz hocam.
Mesela ben de Apple Music'te şarkıları da her zaman telefona indirir öyle dinlerim.
Sürekli internetten yemesin diye.

T

Tüm dosyaları telefona yedeklersen tabii ki buluta ihtiyacın kalmaz hocam.
Mesela ben de Apple Music'te şarkıları da her zaman telefona indirir öyle dinlerim.
Sürekli internetten yemesin diye.

Hocam hepinize teşekkürler kısaca şu anda telefonumdan fotoğraf falan gitmeyecek sadece buluttan gidecek değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı