iPhone ile iTunes bağlanmıyor

UnWit

Femtopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar abim önceden kullandığı XS Max cihazı sıfırlayıp bana verdi. Bende kendi ICloud'umu girdim ve yedekleme yüklemeye çalıştım ancak yedekleme bulunamadı dedi. Bende neyse deyip sıfır kurmaya çalıştım. Sonra ICloud'umu girdiğim için telefon şifresi de gelmiş olacak ki kapatıp açınca benden şifre istedi. Bende şifremi unuttuğum için birkaç kere denedim ve en sonunda iPhone kullanılamıyor 1 saat sonra deneyin diye bekletti. Bende direk ITunes'ten sıfırlayayım dedim ve telefonu bilgisayara bağladım ancak ITunes'te telefonumu göremiyorum.

ITunes'e kendi ICloud'umu girdim ama telefonda bilgisayar ve laptop işareti var. Nasıl çözebilirim bunu?

Merhabalar,
Anladığım kadarıyla Windows kullanıyorsun. iTunes yazılımı Windows platformunda bazen böyle sorunlar çıkartabiliyor. Çözüm olarak;
Bilgisayarında yüklü olan bütün Apple yazılımlarını kaldırman ve tekrardan yüklemen. Ancak Windows Store'dan yüklendiği zaman böyle sorunlar daha çok meydana geliyor. O yüzden iTunes'i bu linkten indir. Bu link seni Apple sayfasına yönlendirecek.

Siber güvenlikle alakalı bir takıntın olması ihtimaline karşılık linkin uzun halini aşağıya bırakıyorum.

Umarım bu sorununu çözer.

Merhaba,
Anladığım kadarıyla Windows kullanıyorsun. iTunes yazılımı Windows platformunda bazen böyle sorunlar çıkartabiliyor. Çözüm olarak;
Bilgisayarında yüklü olan bütün Apple yazılımlarını kaldırman ve tekrardan yüklemen. Ancak Windows Store'dan yüklendiği zaman böyle sorunlar daha çok meydana geliyor. O yüzden ITunes'i bu linkten indir. Bu link seni Apple sayfasına yönlendirecek.

Siber güvenlikle alakalı bir takıntın olması ihtimaline karşılık linkin uzun halini aşağıya bırakıyorum.

Umarım bu sorununu çözer.

Teşekkür ederim sorunu bütün Apple yazılılımlarını kaldırıp Microsoft Store'den değil de Apple'nin kendi sitesinden indirerek çözdüm ve şifremi hatırladığım için sorunsuz bir şekilde sıfırladım tavsiyeniz için sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı