AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 7 Kasım 2023 #1 Telefonumu kaydettirdim fakat ben bugün yurt dışından geldim. Bu IMEI'yi kendi üstüme alırsam ödeme yapar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Telefonumu kaydettirdim fakat ben bugün yurt dışından geldim. Bu IMEI'yi kendi üstüme alırsam ödeme yapar mıyım?
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 7 Kasım 2023 #2 IMEI kendi üstüne almak ne demek hocam biraz daha detaylı açıklarsanız.
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 7 Kasım 2023 #3 drjacob dedi: IMEI kendi üstüne almak ne demek hocam biraz daha detaylı açıklarsanız. Genişletmek için tıkla... İmei x kişisine kayıtlı 6 bin tl para ödedik bunun için bende yurtdışına çıkıp geldim para ödemeden bu imeiyi kendi üstüme alabilirmiyim yoksa 20 bin tl dahamı ödemem lazım.
drjacob dedi: IMEI kendi üstüne almak ne demek hocam biraz daha detaylı açıklarsanız. Genişletmek için tıkla... İmei x kişisine kayıtlı 6 bin tl para ödedik bunun için bende yurtdışına çıkıp geldim para ödemeden bu imeiyi kendi üstüme alabilirmiyim yoksa 20 bin tl dahamı ödemem lazım.