Merhaba ben iPhone kullanicisiyim, 4 ay normal 4 ayda'e SIM kullandim ve telefonum 22 Eylül'de kapanacak ama birkaç telefoncu 4 aylik uzatma icin 800-1500 TL arasi ucret cikartti. Acaba gercekten var mı boyle bir şey varsa bizde yapabilir miyiz?
Merhaba ben iPhone kullanicisiyim, 4 ay normal 4 Ayda'e SIM kullandim ve telefonum 22 Eylül'de kapanacak ama birkaç telefoncu 4 aylik uzatma icin 800-1500 TL arasi ucret cikartti. Acaba gercekten var mı boyle bir şey varsa bizde yapabilir miyiz?
Evet, IMEI uzatma yapanlar var. Nasıl yaptıklarını bilmiyoeum ama cidden şebeke de geliyor. Yurt dışı ve kapanmış iPhone 13'ü 400 TL verip açtırmıştık 4 aylığına.
Evet, IMEI uzatma yapanlar var. Nasıl yaptıklarını bilmiyoeum ama cidden şebeke de geliyor. Yurt dışı ve kapanmış iPhone 13'ü 400 TL verip açtırmıştık 4 aylığına.
Yapan var bende çok gördüm. Bir adamda 4500 Liraya tamamen açıyordu. 3 Yıl başka hat takmayacaksın ama demişti. Telefon 1 Sene daha açık. Kapanınca bakarım artık.
Telefonum kapanmıştı normalde sürekli gir çık yaptığım için sorun olmuyordu. İstanbul'da sormadığım yer kalmadı en son Sirkeci'de bir yer buldum. Adam buna IMEI atılmaz içinden parça değişmesi lazım dedi POCO X4 Pro telefonuma 1000 TL ücret çıkardı. Ömür boyu açık güncelleme de alır diyordu. Dükkandan anladığım kadarıyla iPhone için de yapıyor ama sormadım. Ne kadar sağlıklı onu da bilmiyorum.