iPhone IMEI uzatma

Catflowers

Hectopat
Elimde yurt dışı iPhone cihaz var ve 4,5 ay sonra tamamen kapanacak. İnternette çok fazla iPhone için IMEI süresi uzatan telefoncu mağazaları görüyorum. Bu doğru mu ve doğruysa tam olarak nasıl yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde yurt dışı iPhone cihaz var ve 4,5 ay sonra tamamen kapanacak. İnternette çok fazla iPhone için IMEI süresi uzatan telefoncu mağazaları görüyorum. Bu doğru mu ve doğruysa tam olarak nasıl yapıyorlar?

Hiçbir şekilde güvencesi olmayan ve BTK fark ederse kalıcı olarak IMEI'nin silinmesiyle son buluyor. Telefoncular burada klonlama yapıyor uzatma derken. Yasa dışı bir işlem kesinlikle uzak durun.
imei klonlama iphoneda oluyor mu ki

Hocam cihazın IMEI numarası mı değişiyor, yoksa başka cihaza iPhone cihazın IMEI numarası klonlanarak 30 gün süre mi elde ediliyor?

Başka bir IMEI klonlanıyor. Android cephesinde sorun yok kendi çekmecende duran bir telefonunu da klonlatabilirsin ama telefoncu arkadaşlar bir cihazın IMEI'sini birden fazla insana klonladığı için de sistem uyanabiliyor.

Anladığım kadarıyla kayıtlı farklı bir telefonun IMEI numarasını alıp benim cihazıma yüklüyorlar değil mi? O zaman uzaktan IMEI atma olayı tamamen yalan yani?

Yalan tabii ki hocam. Bizde IMEI kayıtları zamlandı diye yeni dolandırıcılarımız türedi.

Anladığım kadarıyla kayıtlı farklı bir telefonun imei numarasını alıp benim cihazıma yüklüyorlar değil mi? O zaman uzaktan imei atma olayı tamamen yalan yani?
Apple telefonlarda IMEI klonlamak mümkün değil sanırım.

Kara kutu Apple çok değişmiş, sahibine kilitlenen cihazlar bile açılıyor artık.

IMEI olayını ilk defa duydum, imkansız diye biliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…