A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 Bir kişiyi iMessage üzerinden kendime mesaj olarak paylaşmıştım ve soru işareti şeklinde çıktı bu ne anlama geliyor bilen var mı? Şu anda mesaja erişemediğim için resmini atamıyorum ama internetten bulduğum şu resimdekine benziyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
Bir kişiyi iMessage üzerinden kendime mesaj olarak paylaşmıştım ve soru işareti şeklinde çıktı bu ne anlama geliyor bilen var mı? Şu anda mesaja erişemediğim için resmini atamıyorum ama internetten bulduğum şu resimdekine benziyordu.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.640 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 O kişiyi sildiniz mi hiç rehberden?
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #3 KİNGSEMİH dedi: O kişiyi sildiniz mi hiç rehberden? Genişletmek için tıkla... olabilir tam emin değilim
KİNGSEMİH dedi: O kişiyi sildiniz mi hiç rehberden? Genişletmek için tıkla... olabilir tam emin değilim
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.640 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 Arslanbabus dedi: olabilir tam emin değilim Genişletmek için tıkla... Sildiyseniz böyle gözükmesi normal. Ki silmişsiniz de zaten yoksa böyle çıkmazdı.
Arslanbabus dedi: olabilir tam emin değilim Genişletmek için tıkla... Sildiyseniz böyle gözükmesi normal. Ki silmişsiniz de zaten yoksa böyle çıkmazdı.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #5 KİNGSEMİH dedi: Sildiyseniz böyle gözükmesi normal. Ki silmişsiniz de zaten yoksa böyle çıkmazdı. Genişletmek için tıkla... Ama sildikten sonra tekrar kaydettim ayrıca diğer mesajda çıkıyodu normal sadece kendine mesaj atınca geri gelen mesajda böyle gözüküyordu
KİNGSEMİH dedi: Sildiyseniz böyle gözükmesi normal. Ki silmişsiniz de zaten yoksa böyle çıkmazdı. Genişletmek için tıkla... Ama sildikten sonra tekrar kaydettim ayrıca diğer mesajda çıkıyodu normal sadece kendine mesaj atınca geri gelen mesajda böyle gözüküyordu
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.640 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #6 Arslanbabus dedi: Ama sildikten sonra tekrar kaydettim ayrıca diğer mesajda çıkıyodu normal sadece kendine mesaj atınca geri gelen mesajda böyle gözüküyordu Genişletmek için tıkla... Tamam hocam işte 1 kere dahi silmişsin sildikten sonra geri kaydetsen de böyle oluyor.
Arslanbabus dedi: Ama sildikten sonra tekrar kaydettim ayrıca diğer mesajda çıkıyodu normal sadece kendine mesaj atınca geri gelen mesajda böyle gözüküyordu Genişletmek için tıkla... Tamam hocam işte 1 kere dahi silmişsin sildikten sonra geri kaydetsen de böyle oluyor.