iPhone internetini kablo ile bilgisayarda kullanma

mertbektas12

Kilopat
Acaba iPhone ile kasama kablo ile internet verebilir miyim? 8 Plus modeli. İnternetten baktım ancak tam anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@mertbektas12 Geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın. Evet son sürüm kurulum dosyasını indirip bilgisayara atın. iTunes’i kurup telefonu tanıdığında kişisel erişim noktasından da faydalanabilmeniz lazım.
Verebilirsiniz. iTunes yüklü olması lazım, güncel sürümünü yükleyin. Bilgisayarı telefona kablo ile bağladıktan sonra kişisel erişim noktasını aktifleştirin. Ayrıntılı bilgi;

Verebilirsiniz. iTunes yüklü olması lazım, güncel sürümünü yükleyin. Bilgisayarı telefona kablo ile bağladıktan sonra kişisel erişim noktasını aktifleştirin. Ayrıntılı bilgi;

Yüklü olması şart sanırım çünkü bu şekilde olmuyor. Bilgisayarım geldiğinden beri TürkNet'i beklediğim için henüz hiç internete giremedim ve iTunes yükleyemedim başka bir yerden setupunu flasha atıp PC’me yüklesem internet olmadığı halde iTunes’e giriş yapabilir miyim veya giriş yapmadan da cihazımı görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı