iPhone iOS 15.7'den sonra şarj hızlı bitmeye başladı

lakebodom

Hectopat
Daha fazla  
iPhone SE2016 cihazina sahibim. Son güncellemeden birkaç gün sonra şarjım inanilmaz hizli bitmeye başladı, benimle aynı sorunu yaşayan var mı bu iOS sürümü ile?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone SE2016 cihazina sahibim. Son güncellemeden birkaç gün sonra şarjım inanilmaz hizli bitmeye başladı, benimle aynı sorunu yaşayan var mı bu iOS sürümü ile?

Hocam bu genel bir sorun. Eski IPhone'larda son sürümlerde pil tüketimi ciddi derecede artmaya başlıyor. Bir nevi planlı eskitme. Cihazı kullanmaya devam edeceksen tek yol cihaza Deji batarya takviyesi yapmak.

Hocam bu genel bir sorun. Eski IPhone'larda son sürümlerde pil tüketimi ciddi derecede artmaya başlıyor. Bir nevi planlı eskitme. Cihazı kullanmaya devam edeceksen tek yol cihaza Deji batarya takviyesi yapmak.

Hocam kalibrasyon yaptım bir 44dakika geçti %100 seviyesinden %87 seviyesine indi normal mi bu süre sizce?

Kendi bataryasını taktırdım daha yeni ya :(
Bataryamı yeni değiştirdim değiştirdiğimden bu yana bu sorun var kalibrasyonu en doğru nasıl yapabilirim yardımcı olacaklar için şimdiden çok teşekkürler.

15.6.1'de kalsaydınız keşke. 15.7, eski IPhone'ların tabutuna son çivi.

Kalibrasyon alakalı gibi duruyor hocam bakalım forumdakiler ne diyecek.

Ben de iOS 16'ya yükseltmek istemiyorum. iOS 15.6'da kaldım. 15.7'ye güncellemek korkunç geldi gözüme. Eğer yeni güncellediyseniz kafası yerine gelince düzelebilir belki ama... Ama demek istemesem de belki düzelmeyebilir.

16 hâla dengeli bir iOS sürümü değil 15.7 yüklemeniz daha iyi olur bence.

Cihazimin bataryasini yeni değiştirmiştim sebebi bu kalibrasyon olayı olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı