ALPHA_WOLF Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 417 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 Aqely dedi: Benimki Jailbreak'li ama bilmiyorsanız yapmanızı pek önermem. Genişletmek için tıkla... Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
Aqely dedi: Benimki Jailbreak'li ama bilmiyorsanız yapmanızı pek önermem. Genişletmek için tıkla... Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #2 ALPHA_WOLF dedi: Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca? Genişletmek için tıkla... Şöyle Jailbreak ile imzasız uygulama kurabiliyorsunuz ve App Store gibi bir uygulama ile istediniz şeyi yapabiliyorsunuz. Örnek:
ALPHA_WOLF dedi: Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca? Genişletmek için tıkla... Şöyle Jailbreak ile imzasız uygulama kurabiliyorsunuz ve App Store gibi bir uygulama ile istediniz şeyi yapabiliyorsunuz. Örnek:
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #3 Aqely dedi: Şöyle Jailbreak ile imzasız uygulama kurabiliyorsunuz ve App Store gibi bir uygulama ile istediniz şeyi yapabiliyorsunuz. Örnek: Eki Görüntüle 1240814 Genişletmek için tıkla... Android'de ROM kurma diye geçer ismi.
Aqely dedi: Şöyle Jailbreak ile imzasız uygulama kurabiliyorsunuz ve App Store gibi bir uygulama ile istediniz şeyi yapabiliyorsunuz. Örnek: Eki Görüntüle 1240814 Genişletmek için tıkla... Android'de ROM kurma diye geçer ismi.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2021 #4 ALPHA_WOLF dedi: Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca? Genişletmek için tıkla... Apk yükler gibi ios daki uygulama dosyasını yukleyeniliyorsun ilk Olarak.Başka şeyler de vardır da ben bunu biliyorum Sadece.
ALPHA_WOLF dedi: Öğretir misiniz, nasıl bir değişiklik oluyor ne oluyor öyle olunca? Genişletmek için tıkla... Apk yükler gibi ios daki uygulama dosyasını yukleyeniliyorsun ilk Olarak.Başka şeyler de vardır da ben bunu biliyorum Sadece.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 14 Aralık 2021 #5 Yapmanızı şahsen çok önermem bir sürü güvenlik açığı ortaya çıkartıyor.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 14 Aralık 2021 #6 Root erişimi kazanıyorsun kısaca. Android OS'u nasıl rootluyorsanız iOS'e jailbreak uyguluyorsunuz.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Aralık 2021 #7 Üstteki arkadaşların yazdığına ek olarak sistemde çoğu şeye erişiminiz oluyor, çoğu şeyi değiştirebiliyorsunuz ve buna ek olarak batarya süresi de kısalmış oluyor.
Üstteki arkadaşların yazdığına ek olarak sistemde çoğu şeye erişiminiz oluyor, çoğu şeyi değiştirebiliyorsunuz ve buna ek olarak batarya süresi de kısalmış oluyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #8 Ama yapabilmek için Intel bir sisteme sahip olman lazım AMD'lerde olmuyor.
aschil Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 228 Makaleler 1 14 Aralık 2021 #9 Apple store harici uygulama desteği kazandırıyorsunuz. Ücretli uygulamaları indirmenize de olanak tanıyor bu işlem. Ben pek önermem.
Apple store harici uygulama desteği kazandırıyorsunuz. Ücretli uygulamaları indirmenize de olanak tanıyor bu işlem. Ben pek önermem.
GfbSieR Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #10 Umut Nas dedi: Ama yapabilmek için Intel bir sisteme sahip olman lazım AMD'lerde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani neden ?
Umut Nas dedi: Ama yapabilmek için Intel bir sisteme sahip olman lazım AMD'lerde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani neden ?