T trewqaz Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim?
L Literarycrawl Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.259 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 trewqaz dedi: Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... böyle bir program olacağını hiç sanmıyorum
trewqaz dedi: Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... böyle bir program olacağını hiç sanmıyorum
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 791 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Nisan 2025 #3 trewqaz dedi: Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Androidlerin neredeyse hepsinde bu var. Apple'da olmaması saçma.
trewqaz dedi: Merhaba, iPhone kapanmadan önce kapatmak için şifre istemesini istiyorum, bu programı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Androidlerin neredeyse hepsinde bu var. Apple'da olmaması saçma.