B Bilgisayar manyağı Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 10 8 Şubat 2021 #1 Arkadaşım bana 21:23 saatinde bana "keylogger" yediğini söylemişti iPhone telefonunda. Bunu nasıl silecek nasıl önleyecek bilen var mı?
Arkadaşım bana 21:23 saatinde bana "keylogger" yediğini söylemişti iPhone telefonunda. Bunu nasıl silecek nasıl önleyecek bilen var mı?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 8 Şubat 2021 #2 Bilgisayar manyağı dedi: Arkadaşım bana 21:23 saatinde bana "keylogger" yediğini söylemişti iPhone telefonunda. Bunu nasıl silecek nasıl önleyecek bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonlardaki av yazılımları genel anlamda bu tür güçlü virüslere karşı fazla önlemsiz, mümkünse sıfırlamasını öneririm.
Bilgisayar manyağı dedi: Arkadaşım bana 21:23 saatinde bana "keylogger" yediğini söylemişti iPhone telefonunda. Bunu nasıl silecek nasıl önleyecek bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonlardaki av yazılımları genel anlamda bu tür güçlü virüslere karşı fazla önlemsiz, mümkünse sıfırlamasını öneririm.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 8 Şubat 2021 #3 iPhone için böyle bir durum pek söz konusu değil eğer arkadaşınız bir politikacı veya devlet sırlarını bilen birisi değilse.
iPhone için böyle bir durum pek söz konusu değil eğer arkadaşınız bir politikacı veya devlet sırlarını bilen birisi değilse.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Şubat 2021 #4 Neye dayanarak "keylogger" yediğini söyledi? Gerek Android gerek iOS'da kök erişimi verilmezse böyle şeyler pek mümkün değil.
Neye dayanarak "keylogger" yediğini söyledi? Gerek Android gerek iOS'da kök erişimi verilmezse böyle şeyler pek mümkün değil.