Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #1 iPhone telefonum var da birisiyle konuşurken kilit tuşuna basınca çağrıyı kapatması yerine ekranı kapatmasını istiyorum, nasıl değiştirebilirim? (Yakınlık sensörü çalışmıyor.) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2019
iPhone telefonum var da birisiyle konuşurken kilit tuşuna basınca çağrıyı kapatması yerine ekranı kapatmasını istiyorum, nasıl değiştirebilirim? (Yakınlık sensörü çalışmıyor.)
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #2 AssiveTouch ile ekran kapatmayı dene belki olabilir. Tam emin değilim.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Temmuz 2019 #3 onunla alakalı bir tweak vardı eskiden ama hatırlayamıyorum adını
Enesylm4z Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #4 Anil26 dedi: AssiveTouch ile ekran kapatmayı dene belki olabilir. Tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. SaviorAngel™ dedi: onunla alakalı bir tweak vardı eskiden ama hatırlayamıyorum adını Genişletmek için tıkla... :/
Anil26 dedi: AssiveTouch ile ekran kapatmayı dene belki olabilir. Tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. SaviorAngel™ dedi: onunla alakalı bir tweak vardı eskiden ama hatırlayamıyorum adını Genişletmek için tıkla... :/