BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #21 Blake dedi: IMEI kaydı sırasında 3 IMEI aynı anda kaydedilebilir gibi algılıyorum. Açıkçası şu ana kadar 3 hatlı bir telefon duymadım. Genişletmek için tıkla... Bahsedilen üçüncü sim elektronik sim, fiziksel sim değil. 2 fiziksel, 1 elektronik sim toplamda 3 yani. Blake dedi: Hem telefon, hem akıllı saat aynı anda kaydolabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sim kartlı olan akıllı saatlerde IMEI var, kayıt edilmesi gerekir. Sim kart olmayan modellerde böyle bir zorunluluk yok.
Blake dedi: IMEI kaydı sırasında 3 IMEI aynı anda kaydedilebilir gibi algılıyorum. Açıkçası şu ana kadar 3 hatlı bir telefon duymadım. Genişletmek için tıkla... Bahsedilen üçüncü sim elektronik sim, fiziksel sim değil. 2 fiziksel, 1 elektronik sim toplamda 3 yani. Blake dedi: Hem telefon, hem akıllı saat aynı anda kaydolabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sim kartlı olan akıllı saatlerde IMEI var, kayıt edilmesi gerekir. Sim kart olmayan modellerde böyle bir zorunluluk yok.