marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #1 Türkçe klavyede tuşlar çok küçük geliyor dolayısıyla klavyeyi İngilizce yaptım ama otomatik düzeltme de İngilizce oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Türkçe klavyede tuşlar çok küçük geliyor dolayısıyla klavyeyi İngilizce yaptım ama otomatik düzeltme de İngilizce oldu.
Çözüm 4 4 429106 24 Eylül 2021 Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin.
Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #2 Olması gereken bu zaten? Artı 0 Eksi
4 429106 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 542 Makaleler 10 Çözümler 4 24 Eylül 2021 #3 Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin.
KS KS marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #4 AirLife dedi: Olması gereken bu zaten? Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu da ben klavyenin İngilizce düzeltmenin de Türkçe olmasını istiyorum. 429106 dedi: Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, oldu. Teşekkürler hocam konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
AirLife dedi: Olması gereken bu zaten? Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu da ben klavyenin İngilizce düzeltmenin de Türkçe olmasını istiyorum. 429106 dedi: Turkce duzeni QWERTY olarak degistirirsen hem Turkce duzeltmeye sahip olabilirsin hem de boyut avantjini kullanirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, oldu. Teşekkürler hocam konu kapanabilir.