Selamlar dostlar, ben kafatasında ve saçlarda iz yapmaması adına kafa üstü kullanılan kulaklıkları kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bundan dolayı iPhone kulaklığı alacağım. 0 iPhone kulaklığı ile oynayabilir miyim sizce?
(Valorant CS:GO GTA 5)
Selamlar dostlar, ben kafatasında ve saçlarda iz yapmaması adına kafa üstü kullanılan kulaklıkları kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bundan dolayı iPhone kulaklığı alacağım. 0 iPhone kulaklığı ile oynayabilir miyim sizce?
(Valorant CS:GO GTA 5)
Kablolu earpods orjinal ise oynanır, bi hyperx earbuds performansı vermez ama ortalamanın gayet üzerinde ses kasma performansı var medya için de uygundur. Tavsiyem type-c olanı kullanın mikrofonu aşırı derece nettir.
Hoparlörü ve kulaklığı da aynı anda kullanabilirsiniz tabii ki. Bazı durumlarda doğrudan algılıyor fakat bazı durumlarda da anakartınızın windows yazılımını yüklemeniz gerekiyor jakların algılanabilmesi için. Ses ayarlarından çıkışı kulaklık ve hoparlör olarak değiştirirsiniz arasında geçiş yaparken.
Hoparlörü ve kulaklığı da aynı anda kullanabilirsiniz tabii ki. Bazı durumlarda doğrudan algılıyor fakat bazı durumlarda da anakartınızın Windows yazılımını yüklemeniz gerekiyor jakların algılanabilmesi için. Ses ayarlarından çıkışı kulaklık ve hoparlör olarak değiştirirsiniz arasında geçiş yaparken.