metefor Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Merhaba ben iPhone 5S kullanıyorum. iPhone’umun kulaklığını bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama mikrofon çalışmıyor. Bilgisayarım laptop Lenovo G50.
Merhaba ben iPhone 5S kullanıyorum. iPhone’umun kulaklığını bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama mikrofon çalışmıyor. Bilgisayarım laptop Lenovo G50.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Aralık 2020 #2 metefor dedi: Merhaba ben iPhone 5S kullanıyorum. iPhone’umun kulaklığını bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama mikrofon çalışmıyor. Bilgisayarım laptop Lenovo g50. Genişletmek için tıkla... Hem kulaklık hem de mikrofon olarak kullanılmıyor diye biliyorum bilgisayarlarda mikrofon girişine takarsanız mikrofon olarak kullanır.
metefor dedi: Merhaba ben iPhone 5S kullanıyorum. iPhone’umun kulaklığını bilgisayarımda kullanmak istiyorum ama mikrofon çalışmıyor. Bilgisayarım laptop Lenovo g50. Genişletmek için tıkla... Hem kulaklık hem de mikrofon olarak kullanılmıyor diye biliyorum bilgisayarlarda mikrofon girişine takarsanız mikrofon olarak kullanır.
Old1G Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 173 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #3 https://www.hepsiburada.com/platoon...laklik-ayirici-splinter-kablo-p-HBV0000081NP6 Şu tarz bir şey kullanmalısın.
https://www.hepsiburada.com/platoon...laklik-ayirici-splinter-kablo-p-HBV0000081NP6 Şu tarz bir şey kullanmalısın.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #4 Hem mikrofon, hem kulaklık kısmını bu tür adaptörler ile kullanabilirsiniz. Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! www.gittigidiyor.com EarPods'unuz Lightning mi, yoksa 3.5 mm mi?
Hem mikrofon, hem kulaklık kısmını bu tür adaptörler ile kullanabilirsiniz. Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Kulaklık mikrofon ayırıcı kablo mikrofon kulaklık ayırıcı kablo incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! www.gittigidiyor.com EarPods'unuz Lightning mi, yoksa 3.5 mm mi?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 1 Aralık 2020 #5 Samotne Ciasteczka dedi: EarPods'unuz Lightning mi, yoksa 3.5 mm mi? Genişletmek için tıkla... 5S’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Eğer başka iPhone’nun kini kullanıyorsa bilemem.
Samotne Ciasteczka dedi: EarPods'unuz Lightning mi, yoksa 3.5 mm mi? Genişletmek için tıkla... 5S’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Eğer başka iPhone’nun kini kullanıyorsa bilemem.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Aralık 2020 #6 Kokona Shiki dedi: 5S’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, 7 ve üstü bir iPhone'dan Lightning'li EarPods almış olabilir.
Kokona Shiki dedi: 5S’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, 7 ve üstü bir iPhone'dan Lightning'li EarPods almış olabilir.
metefor Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #7 Old1G dedi: https://www.hepsiburada.com/platoon...laklik-ayirici-splinter-kablo-p-HBV0000081NP6 Şu tarz bir şey kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim . Kokona Shiki dedi: 5s’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Eğer başka iPhone’nun kini kullanıyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum.
Old1G dedi: https://www.hepsiburada.com/platoon...laklik-ayirici-splinter-kablo-p-HBV0000081NP6 Şu tarz bir şey kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim . Kokona Shiki dedi: 5s’in EarPods’u 3.5 mm jak konnektörlü. Eğer başka iPhone’nun kini kullanıyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum.