Merhaba. Bugün okuldan dönerken şarjım bitti ve eve geçince telefonumu şarja taktım telefon açıldığında şifremi girdim ve durduk yere beyaz ekranla kurtarmak için kaydırın hatası çıktı. Başta ne olduğunu bilmediğim için başlattım ve bir yandan araştırma yaparken verileri sildiğinin gördüm telefonu zorla kapatma yaparak kapattım ve tekrar açtığımda kilit ekranım geldi fakat yine aynı hata çıkıyor şu an bu ekranda devam ediyor telefonumun içeriğini siliyor büyük ihtimalle (telefon kurtarma ekranındayken biri aradığında çalıyor titreşiyor fakat ekran gelmiyor ve zorla kapatma yapıp kilit ekranıma geldiğimde kayıtlı kişi aradığında ekranda numarası yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim ve sonucunda telefonum sıfırlanmış olur mu?
Not: Telefonumda bayağıdır tuhaflık vardı mesela 3, 4 ay önce aramış olan yabancı numarayı engellemiştim ve telefonum birdenbire sürekli bu numarayı rehberime kaydediyordu bunu fark ettiğimde aynı numara 800 kez kaydedilmişti sildiğimde de tekrardan kaydediliyordu ve bu sabaha kadar da hala numaraları siliyordum.