iPhone Lightning Kablo Önerisi

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Kullanmış olduğum iPhone 7 Plus telefonumun orijinal şarj kablosu kullanamıyorum kablosu kötü halde. Yerine alternatif kablo bakıyorum önerebileceğiniz ne vardır? Birkaç link paylaşacağım bunlardan hangisi iyidir ve sizin öneriniz hangisi olur?
Orijinalini alamıyorsak bu aşağıdaki linklerden birisini satın alıp kullandığımıza herhangi bir sorun olur mu? Telefonumun bozulması veya jak girişi bozulma vb. gibi durumlar.

Aşağıdaki bırakmış olduğum iki link ürün açıklamasındaki kodu birebir aynı MD818ZM/A kodu ama birinde fiyat 20 TL diğerinde ise 80 TL. Arasındaki farklar sizce nedir? Orijinal midir ikisi de? Alınmalı mıdır?

Aşağıdaki ürünler ise muadil ürünlerdir en cok satınalınan ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eşime 2-3 tane muadil model aldım.Net olarak birşey soyleyebilirim bu aldıklarımın fiyat bandı 30-50 tl arasıydı ve hepsi 3 ay içinde kullanılmaz hale geldi, yani takınca şarj etmeme durumu.Hatta birini Vatan'dan aldım sordum satış temsilcisine "abi ne yalan soylim en fazla 2-3 ay götürüyor" dedi.Dediğide oldu.3 ay önce ŞOK markette kasiyerin arkasında apple lightning kablo gördüm markası garip birşeydi ve 11 TL gibi bir rakamdı.3 aydır kullanıyoruz ve ben bekliyorum ne zaman miyadı dolacak diye ama beni şaşırtacak gibi duruyor.Bilginize

Direkt spigeni alabilirsiniz hocam. Lisanslıdır ben de kullanıyorum. Fiyat farkı da o yüzden biraz. Düşük fiyatlı kablolar sorun çıkaracak diye bir şey yok yalnız şiddetle önerilmiyor. Sebep olarak da şunlar söylenmiş Apple forum ve kendi sitesinde. Şarj ömrünü kısaltma, lightning girişinin bozulması vs. ayriyeten telefon kaynaklı bir sorun olduğunda lisanslı ürün kullanmıyorsanız destek sağlanmıyor. Bir arkadaşım da öylesine bir kablo almıştı garanti kapsamında bile Apple Store'a götürdüğümüzde artık nereden anlıyorlarsa cihazınızı başka bir kabloyla şarj etmişsiniz dediler ve destek vermediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı