AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.907 Çözümler 175 2 Ocak 2024 #2 AliExpress'te falan mutlaka vardır ama telefona zarar verir diye düşünüyorum bu gibi şeyler.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 Görkem Umut dedi: AliExpress'te falan mutlaka vardır ama telefona zarar verir diye düşünüyorum bu gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabilirseniz gönderir misiniz AliExpress gibi yabancı kaynak olmayan sitelerden gelmesi çok uzun sürüyor çünkü.
Görkem Umut dedi: AliExpress'te falan mutlaka vardır ama telefona zarar verir diye düşünüyorum bu gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabilirseniz gönderir misiniz AliExpress gibi yabancı kaynak olmayan sitelerden gelmesi çok uzun sürüyor çünkü.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.907 Çözümler 175 2 Ocak 2024 #4 Page Not Found - Aliexpress.com Şöyle bir şey buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #5 Görkem Umut dedi: Page Not Found - Aliexpress.com Şöyle bir şey buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben lightningden USB dedim USB'den lightning e değil.
Görkem Umut dedi: Page Not Found - Aliexpress.com Şöyle bir şey buldum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben lightningden USB dedim USB'den lightning e değil.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.907 Çözümler 175 2 Ocak 2024 #6 Bi bak bakalım ben USB'den Lightning mi göndermişim yoksa Lightning'den USB mi?
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #7 Görkem Umut dedi: Bir bak bakalım ben USB'den lightning mi göndermişim yoksa Lightning'den USB mi? Genişletmek için tıkla... Sizin gönderdiğinizin tam tersini istedim hocam sanırım yanlışlık olmuş.
Görkem Umut dedi: Bir bak bakalım ben USB'den lightning mi göndermişim yoksa Lightning'den USB mi? Genişletmek için tıkla... Sizin gönderdiğinizin tam tersini istedim hocam sanırım yanlışlık olmuş.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.907 Çözümler 175 2 Ocak 2024 #8 Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü iPhone'un girişi Lightning.
Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü iPhone'un girişi Lightning.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 2 Ocak 2024 #9 Görkem Umut dedi: Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü iPhone'un girişi Lightning. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayara vs. takacak sanırım.
Görkem Umut dedi: Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü iPhone'un girişi Lightning. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayara vs. takacak sanırım.
AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #10 Görkem Umut dedi: Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü IPhone'un girişi lightning. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Android kullanıyorum şuna arkadaşın telden yazıyorum lightning girişli USB veya jak çıkışlı bir aparat istiyorum.
Görkem Umut dedi: Tam olarak ne istediğini açıklar mısın? Lightning'den başka bir şeye olabilir ama bunun tam tersi olamaz çünkü IPhone'un girişi lightning. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Android kullanıyorum şuna arkadaşın telden yazıyorum lightning girişli USB veya jak çıkışlı bir aparat istiyorum.