M Mortal2121 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Dosya Ekleri ios-16-iphone-14-pro-settings-general-about-crop.png 156,6 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
belalixeLL Hectopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Aga cihaz adı değişebilir ama model adı değişemez diye biliyorum.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Jailbreak'siz yapamazsın. Jailbreak de yeni modellerde yok diye biliyorum.
Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Jailbreak'siz yapamazsın. Jailbreak de yeni modellerde yok diye biliyorum.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.021 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #4 Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Model adı değişemez bildiğim kadarıyla. iOS aşırı güvenlikli olduğu için imkansız gibi bir şey eğer başardılarsa saygım sonsuz.
Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Model adı değişemez bildiğim kadarıyla. iOS aşırı güvenlikli olduğu için imkansız gibi bir şey eğer başardılarsa saygım sonsuz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.825 Çözümler 25 16 Ağustos 2024 #5 Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız.
Mortal2121 dedi: Merhaba bu kısımdaki model adı değiştirilebilir mi bilgisayar aracılığıyla? Genişletmek için tıkla... Hayır yapamazsınız.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.902 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Model adı değişmez, cihaz adı değişir.
M Mortal2121 Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 491 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 Carl CJ Johnson dedi: Model adı değişemez bildiğim kadarıyla. iOS aşırı güvenlikli olduğu için imkansız gibi bir şey eğer başardılarsa saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak attım cihaza ve device manager programı ile cihazın hafızasına kadar değiştirdim pekde güvenlikli değilmiş xr 13 pro yaptım
Carl CJ Johnson dedi: Model adı değişemez bildiğim kadarıyla. iOS aşırı güvenlikli olduğu için imkansız gibi bir şey eğer başardılarsa saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak attım cihaza ve device manager programı ile cihazın hafızasına kadar değiştirdim pekde güvenlikli değilmiş xr 13 pro yaptım