Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:36 #1 Model numarası 5U2Q3ZA/A. Telefonun seri numarasıni Apple'de sorgulattim ve kapsam süresi 2007 gibi şeyler yazıyor, telefon toplama mı? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 20:44
Model numarası 5U2Q3ZA/A. Telefonun seri numarasıni Apple'de sorgulattim ve kapsam süresi 2007 gibi şeyler yazıyor, telefon toplama mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.089 Çözümler 28 Yer Adana Pazar 20:45 #2 Değişim cihazı kapalı kutuysa toplama çıkabilir çıkmayabilir de almanızı önermem kapsamlı cihaz alın. Artı 0 Eksi
Değişim cihazı kapalı kutuysa toplama çıkabilir çıkmayabilir de almanızı önermem kapsamlı cihaz alın.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.921 Çözümler 12 Pazar 20:48 #3 Modelin 5 ile başlaması tamiri yapılamadığı için yeni gönderilmiş cihaz olduğu için. Tamiri yapılamamış değişim olarak yeni cihaz gönderilmiş. Artı 0 Eksi
Modelin 5 ile başlaması tamiri yapılamadığı için yeni gönderilmiş cihaz olduğu için. Tamiri yapılamamış değişim olarak yeni cihaz gönderilmiş.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:50 #4 Swap yani değişim ürünü alacağın cihaz ne? kapalı kutuysa alınmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:51 #5 Aramışoo dedi: Swap yani değişim ürünü alacağın cihaz ne? Kapalı kutuysa alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2. el pil 96. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Swap yani değişim ürünü alacağın cihaz ne? Kapalı kutuysa alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2. el pil 96.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:52 #6 Xhaka dedi: 2. el pil 96. Genişletmek için tıkla... Cihaz ne toplama değilse alınır. Artı 0 Eksi
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:55 #7 Aramışoo dedi: Cihaz ne toplama değilse alınır. Genişletmek için tıkla... Satıcı bana açıkçası güvenilie gibi geldi toplama olmadığından emin toplama çıkarsa cihazı noterde çekiliş ile bedava veririm dedi. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Cihaz ne toplama değilse alınır. Genişletmek için tıkla... Satıcı bana açıkçası güvenilie gibi geldi toplama olmadığından emin toplama çıkarsa cihazı noterde çekiliş ile bedava veririm dedi.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:56 #8 Xhaka dedi: Satıcı bana açıkçası güvenilie gibi geldi toplama olmadığından emin toplama çıkarsa cihazı noterde çekiliş ile bedava veririm dedi. Genişletmek için tıkla... Başka telefoncularada göstererek alınabilir hangi seri bu arada cihaz 16 falan mı? Artı 0 Eksi
Xhaka dedi: Satıcı bana açıkçası güvenilie gibi geldi toplama olmadığından emin toplama çıkarsa cihazı noterde çekiliş ile bedava veririm dedi. Genişletmek için tıkla... Başka telefoncularada göstererek alınabilir hangi seri bu arada cihaz 16 falan mı?
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:57 #9 Aramışoo dedi: Başka telefoncularada göstererek alınabilir hangi seri bu arada cihaz 16 falan mı? Genişletmek için tıkla... 15 Pro Max. Bir de model numarası ZA/A bu cihaz Singapur cihazı mı? Çift fiziki model. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Başka telefoncularada göstererek alınabilir hangi seri bu arada cihaz 16 falan mı? Genişletmek için tıkla... 15 Pro Max. Bir de model numarası ZA/A bu cihaz Singapur cihazı mı? Çift fiziki model.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:59 #10 Xhaka dedi: 15 Pro Max. Bir de model numarası ZA/A bu cihaz Singapur cihazı mı? Çift fiziki model. Genişletmek için tıkla... Sen yine de başka telefonculara falan göstererek al toplama olabilir yeni bir cihaz değil sonuçta pil sağlığı yüksek. Artı 0 Eksi
Xhaka dedi: 15 Pro Max. Bir de model numarası ZA/A bu cihaz Singapur cihazı mı? Çift fiziki model. Genişletmek için tıkla... Sen yine de başka telefonculara falan göstererek al toplama olabilir yeni bir cihaz değil sonuçta pil sağlığı yüksek.