Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:36 #1 Model numarası 5U2Q3ZA/A. Telefonun seri numarasıni Apple'de sorgulattim ve kapsam süresi 2007 gibi şeyler yazıyor, telefon toplama mı? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 20:44
Model numarası 5U2Q3ZA/A. Telefonun seri numarasıni Apple'de sorgulattim ve kapsam süresi 2007 gibi şeyler yazıyor, telefon toplama mı?
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:01 #11 Aramışoo dedi: Sen yine de başka telefonculara falan göstererek al toplama olabilir yeni bir cihaz değil sonuçta pil sağlığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanan kişi cihazı bir süre boyunca kullanmamış oyun oynanmamış cihaz yorulmamış geçen sene alınmış. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Sen yine de başka telefonculara falan göstererek al toplama olabilir yeni bir cihaz değil sonuçta pil sağlığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanan kişi cihazı bir süre boyunca kullanmamış oyun oynanmamış cihaz yorulmamış geçen sene alınmış.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:02 #12 Xhaka dedi: Hocam kullanan kişi cihazı bir süre boyunca kullanmamış oyun oynanmamış cihaz yorulmamış geçen sene alınmış. Genişletmek için tıkla... Güven olmaz kimseye. Artı 0 Eksi
Xhaka dedi: Hocam kullanan kişi cihazı bir süre boyunca kullanmamış oyun oynanmamış cihaz yorulmamış geçen sene alınmış. Genişletmek için tıkla... Güven olmaz kimseye.
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:03 #13 Aramışoo dedi: Güven olmaz kimseye. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam değişim cihazı olduğunu söylüyor başka siteler alıp almamak da çok kararsizim. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Güven olmaz kimseye. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam değişim cihazı olduğunu söylüyor başka siteler alıp almamak da çok kararsizim.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:12 #14 Benim dediğim en mantıklısı yani başka telefonculara göster veya önden kapora ver cihazın içini açtırt. Artı 0 Eksi
Benim dediğim en mantıklısı yani başka telefonculara göster veya önden kapora ver cihazın içini açtırt.
KS KS Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:13 #15 Aramışoo dedi: Benim dediğim en mantıklısı yani başka telefonculara göster veya önden kapora ver cihazın içini açtırt. Genişletmek için tıkla... Yarın akşam cihazı teslim aldığım gibi telefoncuda kontrol ettireceğim. Artı 0 Eksi
Aramışoo dedi: Benim dediğim en mantıklısı yani başka telefonculara göster veya önden kapora ver cihazın içini açtırt. Genişletmek için tıkla... Yarın akşam cihazı teslim aldığım gibi telefoncuda kontrol ettireceğim.
A Aramışoo Picopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:59 #16 Xhaka dedi: Yarın akşam cihazı teslim aldığım gibi telefoncuda kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... İyi olur alacağın telefoncuyada söyleyeyebilirsin içini açtırtacağını toplamaysa zaten içini açtırmaya yaklaşmaz kıvırır durur. Artı 0 Eksi
Xhaka dedi: Yarın akşam cihazı teslim aldığım gibi telefoncuda kontrol ettireceğim. Genişletmek için tıkla... İyi olur alacağın telefoncuyada söyleyeyebilirsin içini açtırtacağını toplamaysa zaten içini açtırmaya yaklaşmaz kıvırır durur.