iPhone model önerisi

şakayık

Centipat
Merhaba, sorum basit aslında. iPhone dışında telefon istemiyorum, fanlık değil görünüşü falan hoşuma gidiyor yani.
Bütçe derdim yok. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim, kamerası güzel olursa artı olur. Onun dışında 128 GB olursa hoş olur.
Bir de boyutu kocaman olmasın. Estetik durmuyor bence.
Renk olarak fark etmez, öyle çok abartı özellikler aramıyorum. Oyun falan da oynamayacağım. Günlük işlerimi yapsın yeter.
Tek sıkıntı, IPhone'lerın yenisi çıktıkça eskilerin değeri düşüyor. Bunu anlamıyorum. 11 mesela çok iyi telefon ama artık 15 çıktı, 11'in sadece adı kaldı.
Şimdiden teşekkürler, iPhone dışında öneriniz olsa bile umursamayacağım. Dikdörtgen, kocaman, ismini bile hatırlayamayacağım telefonları ne yapayım.

Merhaba, sorum basit aslında. iPhone dışında telefon istemiyorum, fanlık değil görünüşü falan hoşuma gidiyor yani.
Bütçe derdim yok. Fotoğraf çekmeyi seven biriyim, kamerası güzel olursa artı olur. Onun dışında 128 GB olursa hoş olur.
Bir de boyutu kocaman olmasın. Estetik durmuyor bence.
Renk olarak fark etmez, öyle çok abartı özellikler aramıyorum. Oyun falan da oynamayacağım. Günlük işlerimi yapsın yeter.
Tek sıkıntı, IPhone'lerın yenisi çıktıkça eskilerin değeri düşüyor. Bunu anlamıyorum. 11 mesela çok iyi telefon ama artık 15 çıktı, 11'in sadece adı kaldı.
Şimdiden teşekkürler, iPhone dışında öneriniz olsa bile umursamayacağım. Dikdörtgen, kocaman, ismini bile hatırlayamayacağım telefonları ne yapayım.

Bütçe derdin yoksa ve büyük istemiyorsan 16 Pro'yu bekle 16 Pro al direkt. Düşünmeye pek gerek yok gibi.

Senin için en az iPhone 14 önerebilirim. Bütçe sorunu yoksa iPhone 15 Pro.

Günlük kullanımda kamera dışında aman aman fark yok zaten, benim arkadaşım da 11 kullanıyor, Hz farkı dışında farkı anlamak zorlaşıyor. Kağıt üzerine bakmak lazım.
Niçin kağıt üzerine bakalım ki kullanım önemli değil mi? Ben farkı hissedemiyorsam kağıtta uçsa ne yazar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı