Şu anda 22.5'e iPhone 13 bulunuyor ama sabaha kalmaz. Alacak alsın. Ben artacağını bilmeme rağmen almadım içim elvermiyor.(al satta gözüm yok stoklar bu kadar azken almak isteyenler alsın)
Şu anda 22.5'e iPhone 13 bulunuyor ama sabaha kalmaz. Alacak alsın. Ben artacağını bilmeme rağmen almadım içim elvermiyor.(al satta gözüm yok stoklar bu kadar azken almak isteyenler alsın)
Sahibinden de ki yurt dışı IPhone'lar mantıklı oldu artık şu fiyatlara bakınca 12 Pro Max 15 bin lira falan dı galiba yurt dışı SE 3 verene kadar her yıl 300-400 verip uzatırım süresini daha iyi.
iPhone 11 satıştan kalktığına göre artık satışı nasıl olacak peki?
Birkaç haftadır bu modeli almak istiyordum, örneğin Vatan Bilgisayar'ın mağazasında vardı. Şimdi satışı olmayacak mı?
Sahibinden de ki yurt dışı IPhone'lar mantıklı oldu artık şu fiyatlara bakınca 12 Pro Max 15 bin lira falan dı galiba yurt dışı SE 3 verene kadar her yıl 300-400 verip uzatırım süresini daha iyi.
Uzatma ile kanun değişirse telefonların elimizde kalma riski var yoksa ki bu kaçak telefon işinden vergi alamadıkları için yakında bir düzenleme yapacaklardır her geçen gün kaçak telefon kullanımı artıyor.