iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Benchmarka inananan biri daha... Burada tabletden değil telefondan bahsediyoruz. Android donanım ister. Çekirdeğin bir önemi yok. Ona bakarsan G2 4 çekirdekli, bazı 8 çekirdekli cihazlardan çok çok daha stabil çalışıyor. Note 4'de 3 GB RAM var, tamam. iPhonelerde kaç var söyler misin? RAM'i Yetmediğinden her uygulamadan çıktığında kendini kapatıyor. DONANIMI DÜŞÜK PARA VERİLMEZ! Bakın i4'e destek kesildi, neden? Donanım yetmiyor. Bende S3 mini vardı, donanımı yetmediği halde Android Lollipop kurabiliyordum. İOS Özgürlüğü kısıtlayan bir saçmalıktır. @Bloother Galiba sende benim gibi Android delisisin, fikirlerini yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
Benchmark testlerine inanan birinin Android pişmanlıktır demesi bana şaşırtıcı gelmedi.

Cihazın performansını ve gücünü ortaya koyan benchmark testleridir. Size ben ios i daha güçlü daha akışkan buluyorum desem bu neyin kanıtı olucaktı? CihaZın işlemcisi kadar performans açısından en büyük rolü üstlenen İOS işletim sistemidir. Ben size illede ios demiyorum android i kullanmasını veya arayüzünü daha çok beğeniyo olabilirsiniz. Ancak iş performansa veya donanıma gelince donanımı küçümseyipte android i almak isteyen kullanıcı sayısı çok. Benchmark testlerindende anlaşılcağı gibi sonuç ortada. Birde kapalı kutu falan olayı var ben 4 yıldır iPad kullanıyorum yapmak isteyipte yapamadığım bir işlem yok. Android de ise bir işlem sırasında önemli bir sunum çalışmasında uygulama durduruldu hatalarıyla ünlü. Birde benchmark testleri güvenilmezdir falan bunlar hikaye. Normalde olması gereken puanın fazlasını neden İos veriyorda android veremiyor o zaman? 1.5 ghz ile 4K video oynatıyor ve üstelik ProcamXL uygulaması ile 4K video kaydı yapabiliyorum. 1.5 ghz 3 çekirdekli hangi android cihaz 4k video çekebiliyor arkadaşlar açıklar mısınız?

Muhtemelen siz de her uygulamayı apk olarak yükleyip, üzerine 10 tane virüs programı kuranlardansınız. Üstüne de benchmark testleri yapıp konuşuyorsunuz ya o beni cidden güldürüyor. Ben neden durduruldu hatası almıyorum? Üstelik telefonu hunharca kullanan biriyimdir. Sizin gibi birşey bilmeden gevezelik yapanlar beni gerçekten sinirlendiriyor. Android hakkında bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın. Kendinizi birşey biliyor gibi göstermeye çalışsanızda bilmediğiniz açıkça ortada. Android pişmanlıkmış.

LG G2 Çekebilir, ben çektimde. İnternetde herşeyi yaparsınız evet, ama arayüzde kısıtlısınız. Arayüzün değişmesi için JB gerekiyor. Androidde Launcher yükleyebiliriz. Ayrıca o dediğiniz hata eskide kaldı, saçma markalar kullanırsanız tabiiki alırsınız bu hatayı. Ama her halukarda Android en iyisidir. İosda anca internetle ilgili olan işleri halledersiniz, genel şeyleri yaparsınız, kendinizi kısıtlarsınız.

@HalilAtaoğlu

İpad tablet sınıfına girmiyor muydu?
Eğer yanlış isem cahilliğimi affedin lütfen.

Çünki tabletlerin yüzey alanı daha geniş olduğundan, kullanılan işlemcinin ısınması çok dert olmuyor ve güçlü işlemciler kullanıyor.
Yani, tablet ile telefonun işlemci gücünü karşılaştırmak çok büyük saçmalık.

Ayrıca Android'in Linux çekirdeğini kullandığını hatırlalım.
Windows vs Mac'de ki aynı donanım farklı performans muhabbeti yapılmaya çok uygun değil.

Android daha ağır bir işletim sistemi. Neden derseniz; artık bilgisayarlarda kullandığımız işletim sistemleri kadar esnek çünki.

G2 nin diğer telefonlara göre stabil çalışmasının sebebi lg nin android i cihazına uygun hala getirmesindeki payı büyük olabilir. Android çıktığı gibi bu cihazlara yüklenmiyor. Firmalar kendi cihazları ile stabiliteyi arttırmak, arayüzü değiştirmek ve gereksiz uygulamaları kaldırarak kendi uygulamaları koymak için çalışıyorlar. Ayrıca iphone 4 2010 da çıkmış s3 mini ise 2012 de çıkmış. Arada 2 sene var karşılaştırma yapıcaksanız aynı yıl çıkmış bir cihazla karşılaştırma yapın yani iphone 5 ile.
Şuan iphone 5 e en son sürüm resmi olarak yüklenebiliyor ama s3 miniye ancak lollipop u custum rom ile yükleyebilirsin Buda bir sürü hata demek çalışma mantığında bozukluk ve garanti kapsamı dışı demek.

Ben Custom ROM kullanıyorum, LGyle alalası yok. S3 Mini bile stabil çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…