iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Dostum ben ios ile android i karşılaştırıyorum. İphone 6 note 4 ün ne kadar gerisinde? Tüm açıklamalarım iphone 6 içinde geçerli 2 çekirdekli bir cihaz 4k video kaydı yapıyor hangi android cihaz bunu yapabiliyor açıkla lütfen.

Tek özellik 4K mı? Hayatımızın tüm anlamı 4Kdan mı oluşuyor. Artık eskisi kadar video çeken mi var? Belki işi gereği arada çeken vardır. Saçma bi artıyı buldunuz onunla övünüp duruyorsunuz. Androidin artılarını saymak saatler alabilir.

Kendiniz dediniz 2012'de çıktı S3 Mini. Firmaların garanti süresi 2 yıldır. Yani garanti dışına çıkması imkansız, zaten garantisi bitmiş oluyor.

Dostum anlamıyorsunuz işte 4K ile övünmüyorum 4K android de sadece yüksek donanımlı cihazlarda çalışıyor bende iphone u örnek verdim 2 çekirdek bir cihaz sonuçta ama üst düzey telefonun yapabildikleri yapaniliyor. Burdaki 4k örneğimde anlatmak istediğimde bu.

Kendiniz dediniz 2012'de çıktı S3 Mini. Firmaların garanti süresi 2 yıldır. Yani garanti dışına çıkması imkansız, zaten garantisi bitmiş oluyor.
Dostum illa telefon çıkınca mı alıcak herkez 2014 de almış olan arkadaşlarım var. Şimdi telefon eski diye firma yeni alınan cihaza garanti vermiycek mi? Lütfen mantıklı olalım.

Nexus 4 ve İphone 5 aynı yıl içerisinde çıkmış cihazlar ve Nexus 4 lolipop güncellemesi aldı. Güncelleme kesilse bile custom rom ile Nexus 4 uzun yıllar yaşayacaktır. Custom rom hatalı demişsin sen daha önce Cyanogenmod adında bir şey duydun mu?

Dostum illa telefon çıkınca mı alıcak herkez 2014 de almış olan arkadaşlarım var. Şimdi telefon eski diye firma yeni alınan cihaza garanti vermiycek mi? Lütfen mantıklı olalım.
O zaman İphone 4 alsın arkadaşınız. Sonuçta ona da güncelleme gelmeyecek. Açıklandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…