iPhone mu Android mi ? Bir ahiret sorusu...

Sonuna kadar haklısın kardeşim. Rom ve Root işleriyle bende Ace 2 de uğraşmıştım. Kernel dahi değiştirdim defalarca. Şimdiki hedefim Note 3 Resmen istediğin şeyi alıp yükleyebiliyorsun keyfine kalmış. Ben İos'a bulaşmam bu yüzden. Babama veya anneme alıcaksam alırım. Android kullanmasını bilene cennettir.

Demek JB ile bile tam özgür olunmuyor Yaşaşın Custom Romlar ve Root.
Özgürlükten anladığınız ne çok merak ediyorum? Android telefonlarla aya çıkıyorsunuz da İphone komünist rejim uyguluyor gibi konuşuyorsunuz. İphone alan insan zaten arayüzün sadeliğine ve şıklığını sevdiği için alır kullanır, telefonuyla beraber gereksiz uygulamalar gelmediği root ve room ihtiyacı duymaz. Herkesin sizin gibi boş zamanı ve uğraşları yok maalesef arkadaşlar.

Yapabileceklerinin sınırı yokki. Millet bilgisayara OC'yi zor yapıyorken biz Android'e yapıyoruz. iPhonenin donanımı 2 yıl öncenin belkide daha öncesinin donanımı. G2 gibi eskiyen bir cihaz bile iPhone 6'dan güçlü. Daha ne olabilir ki?

Güçlü olandan değil de 4 sene önceki cihazlarla mı android pofpoflamaya çalışıyorsunuz? Ben sadece resmi ve yasal şeylerden bahsettim. Yasal olmayanlara gelince ben 4 yıldır apple kullanıcısıyım ancak sadece 1 yıl itunes kullandım. Jailbreak ile ios in özgürlük açısından android den farkı kalmıyor. Yok zil sesi olmuyor tema değişmiyor dalan filan bunların hepsi ve daha fazlası jb ile oluyor. Madem custom rom kullanıyorsunuz ios dede jb kullanılmasını küçümsemiyceksiniz heralde. Jb belirli iphone ları desteklemiyor sadece çıktığında piyasadaki tüm ios cihazları için çıkıyordu. Çoğu şey çalışmıyordu diye birşey yok ben apple kullanıcısı olduğumdan beri jb kullanıyorum bir sıkıntısını veya hatasını görmüş değilim. Overclock işlemciye zarar veren pil ömrünü tüketen ve hiçbir artısı olmayan bi saçmalıktır. Sadece mobil için bu dediklerim pc de konu ayrı. Tüm arayüz jb ile ios dede değişmektedir. İphone 4 zamanı jb kullanmış olan biri şuanki durumu küçümseyemez. Kullanmayı bilmeyipte atıp tutan çok. İos e apk yüklendiğini ve virüs bulaştığını bilen cahiller varken aramızda ben burda neyin tartışmasını yapıyorum.

Çoğu Android kullanıcısı bu Rom root işlerini hobi olarak yapar. Merak ediyorum boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz ?

Benimde boş zamanım yok. Android boş değildir bunuda belirteyim. Geceleri uğraşıyorum telefonumla. Sadeliğini ve şıklığını seviyor, ama yapabileceğin kısıtlı. Annelerimiz yada babalarımıza alınabilir, belki. Ama o kadar paraya gerek yok WP varken.

İşlemciye OC yapılınca hiçbir artısı yok mu Ben 1 gün bile dayanmayan Ace 2 işlemci frekanslarını kısarak ve işlemci davranışını değiştirerek 2 gün şarj süresi dayandırdım. Ne işe yarar deme. Memlekete giderken çok işime yaradı

Hocam bol vakitten kastınız nedir Odin ile sadece 4 dakika sürüyor Stock rom yüklemek. Customlarda 1-2 dakikada yükleniyor.

Herkes JB yapmasını, JB'nin ne demek olduğunu bilmiyor. Ben yaptım, bazı şeyler çalışırken bazıları çalışmıyordu. Yalan söyleyecek halim yok.

Custom ROM'lar çok çabuk yükleniyor. Stock ROM'da öyle. Sadece Samsung'da değil diğer firmalarda da 10 dakikaya yükleniyor en fazla.

@Mr. J @Furkan Yenen Arkadaşlar bir yerde toplanıp Android'le ilgili bir toplantı yapalım. Harikasınız. Android'i Bilmeyen bir kaç arkadaşımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…