iPhone mu Samsung mu?

4-7 olacak 1. İkincisi şu an 6 kötü durumda zaten çıktığı yılda çöp bir cihazdı fakat iPhone 6S çok arada sırada takılmalar dışında bütün uygulamaları indirip orta seviye IOS deneyimi yaşayabileceğin bir cihaz. Zaten apple kimliğine bağlarsan 5S e bile whatsapp youtube indirebilirsin. Jailbreakle herşeyi yapabilirsin. iPhone 6 altı bütün iPhonelar < Samsung S6 fakat şu an durum değişti.

Aktif olarak, yaklaşık 8 aydır s23 kullanıcısıyım. Geçirdiğim süre boyunca neredeyse hiç sorun yaşamadım. Bende ilk başlarda sizin gibi toplumun elma sevdasından dolayı kafamda dolanıyordu. Ben kendimi dinleyip s23 aldım. Çok harika bir amiral gemisi; gerek kamerası, gerek işlemcisi, gerek sunduğu diğer özellikler. Kesinlikle çok iyi. Aldığına pişman olmazsın ama aldığında da toplum diye belirttiğin insanlar onu alacağına rakibi dahi olmayan iphone 11 alsaydın, iphone 12 alsaydın diyecekler. Eğer bütçen yetiyorsa ve iphone denemediysen 15 pro alabilirsin ama s23te üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…