S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #1 Telefonumun hafızasını arttırmayı düşünüyorum, yaptıran var mı, sıkıntı çıkıyor mu?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #2 Telefon yere düşünce sıkıntı yaşayan çok çok çok insan gördüm. Asla tavsiye etmem.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #3 Teknik donanımı ve bilgisi olan bir serviste yaptırabilirsiniz. Her yerde yaptırılmaz, riskli bir işlem.
Teknik donanımı ve bilgisi olan bir serviste yaptırabilirsiniz. Her yerde yaptırılmaz, riskli bir işlem.
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #4 SaviorAngel™ dedi: Telefonumun hafızasını arttırmayı düşünüyorum, yaptıran var mı, sıkıntı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... O iş için ya iPhone sevisi veya işinin ehli UZMAN bir servisten yaptırılması gerekiyor. Ufacık bir hata telefonun Soft Brick olmasına sebep olabilir.
SaviorAngel™ dedi: Telefonumun hafızasını arttırmayı düşünüyorum, yaptıran var mı, sıkıntı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... O iş için ya iPhone sevisi veya işinin ehli UZMAN bir servisten yaptırılması gerekiyor. Ufacık bir hata telefonun Soft Brick olmasına sebep olabilir.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #5 Ya peki nereyi önerirsiniz servis olarak ?
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #6 SaviorAngel™ dedi: Ya peki nereyi önerirsiniz servis olarak ? Genişletmek için tıkla... iPhone Türkiye RESMİ servisi.
SaviorAngel™ dedi: Ya peki nereyi önerirsiniz servis olarak ? Genişletmek için tıkla... iPhone Türkiye RESMİ servisi.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 27 Ekim 2019 #7 Uykular Haram Oldu Bana. dedi: iPhone Türkiye RESMİ servisi. Genişletmek için tıkla... Bu işlem anakarta fiziksel müdahale ve yetkili servis bunu yapamıyor diye biliyorum.
Uykular Haram Oldu Bana. dedi: iPhone Türkiye RESMİ servisi. Genişletmek için tıkla... Bu işlem anakarta fiziksel müdahale ve yetkili servis bunu yapamıyor diye biliyorum.