iPhone nasıl şarj edilmeli?

Sodik

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, telefonu alalı 22 gün oldu. Bir sürü konu gezdim ayarlarını nasıl yapmalıyım diye. İlk defa iPhone kullanıyorum ve pil ömrünü tutabildiğim kadar %100'de tutmak istiyorum. Şarjı %20-80 arası kullanıyorum ve şarj sınırını da 80'e ayarladım. Fakat bugün 88 olmuş, normal midir? Ayarlarını nasıl yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj et uyarsı verince şarja tak %100 olunca uzun süre bekletmeden şarjdan çek.
Ve 22 günde pil sağlığında %12 kayıp mı?

Telefonun değişimini iste aldığın yerden, 22 günde %12 kesinlikle normal değil.

Pil sağlığı 88 olduysa çok büyük problem vardır.
Cihazı sıfır mı aldınız ve pil döngünüz kaçta?
Eğer normal pil yüzdesi ise normaldir bir sorun yoktur çok şarjda bekletmeyin.

Pili 20-80 arası ve sıcaklıktan uzak tuttuğunuz sürece pil konusunda sorun yaşamazsınız.

Şarj et uyarsı verince şarja tak %100 olunca uzun süre bekletmeden şarjdan çek.
Ve 22 günde pil sağlığında %12 kayıp mı?

Telefonun değişimini iste aldığın yerden, 22 günde %12 kesinlikle normal değil.

Çok şarjda beklettiği için 80'den 88 olmuş şarjı. Pil sağlığından bahsetmiyor. Şarjı 80e sınırlasan bile çok beklettiğin müddetçe şarjı 80'den yukarı çıkar. Aynı durumu bende yaşıyorum bazen.

Çok şarjda bekletiyorsa yine zararlı.

Pil sağlığı 88 olduysa çok büyük problem vardır.
Cihazı sıfır mı aldınız ve pil döngünüz kaçta?

20 altına düşürmemeye dikkat et gerisi keyfine kalmış. Bazen 80 sınırını aşabiliyor dün benim de %100 olmuştu çok takılma.

Yazdığım durumdan bahsediyor arkadaş. Pil sağlığından değil. Dikkatli okuyun. Yanlış izah etmiş.

Hocam o kadar takmayın pil sağlığına. Bu kadar taka taka kullanırsanız kafanız stresten kurtulmaz. Sosyal medyada abartılan kadar önemli bir şey değil pil dediğimiz. Değiştiirlen bir şey, telefonu sıfır aldıysanız 2 yıl garantiniz var zaten. İleride ücretsiz değişim sağlarlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…