Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 15 Mart 2025 #1 iCloud'dakilerin gitmesini istemiyorum, iCloud'a fotoğraflarımı yedekledim. Şimdi telefonun ayarlar kısmında "tüm içerikleri ve ayarları sil" dersem iCloud'dakiler gider mi?
iCloud'dakilerin gitmesini istemiyorum, iCloud'a fotoğraflarımı yedekledim. Şimdi telefonun ayarlar kısmında "tüm içerikleri ve ayarları sil" dersem iCloud'dakiler gider mi?
Çözüm Sakuya Izayoi 15 Mart 2025 Sıfırlama yapınca iCloud hesabınız içindeki veriler silinmez diye biliyorum. iPhone veya iPad'inizi satmadan, başkasına vermeden ya da takas etmeden önce yapmanız gerekenler - Apple Destek (TR) Bilgileri yeni aygıtınıza aktarmak, ardından varsa kişisel bilgilerinizi eski aygıtınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları kullanın. support.apple.com
Sıfırlama yapınca iCloud hesabınız içindeki veriler silinmez diye biliyorum. iPhone veya iPad'inizi satmadan, başkasına vermeden ya da takas etmeden önce yapmanız gerekenler - Apple Destek (TR) Bilgileri yeni aygıtınıza aktarmak, ardından varsa kişisel bilgilerinizi eski aygıtınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları kullanın. support.apple.com
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Mart 2025 #2 Sıfırlama yapınca iCloud hesabınız içindeki veriler silinmez diye biliyorum. iPhone veya iPad'inizi satmadan, başkasına vermeden ya da takas etmeden önce yapmanız gerekenler - Apple Destek (TR) Bilgileri yeni aygıtınıza aktarmak, ardından varsa kişisel bilgilerinizi eski aygıtınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları kullanın. support.apple.com Artı 0 Eksi Çözüm
Sıfırlama yapınca iCloud hesabınız içindeki veriler silinmez diye biliyorum. iPhone veya iPad'inizi satmadan, başkasına vermeden ya da takas etmeden önce yapmanız gerekenler - Apple Destek (TR) Bilgileri yeni aygıtınıza aktarmak, ardından varsa kişisel bilgilerinizi eski aygıtınızdan kaldırmak için aşağıdaki adımları kullanın. support.apple.com
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 15 Mart 2025 #3 Tedymcek dedi: iCloud'dakilerin gitmesini istemiyorum, ICloud'a fotoğraflarımı yedekledim. Şimdi telefonun ayarlar kısmında "tüm içerikleri ve ayarları sil" dersem iCloud'dakiler gider mi? Genişletmek için tıkla... iCloud'dakiler gitmiyor. Artı 1 Eksi
Tedymcek dedi: iCloud'dakilerin gitmesini istemiyorum, ICloud'a fotoğraflarımı yedekledim. Şimdi telefonun ayarlar kısmında "tüm içerikleri ve ayarları sil" dersem iCloud'dakiler gider mi? Genişletmek için tıkla... iCloud'dakiler gitmiyor.
KS KS Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 15 Mart 2025 #4 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi