XXprogamer Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #11 İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç...
İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç...
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Ekim 2016 #12 XXprogamer dedi: İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç... Genişletmek için tıkla... Başka ülkelerde de oluyor hocam...
XXprogamer dedi: İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç... Genişletmek için tıkla... Başka ülkelerde de oluyor hocam...
XXprogamer Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #13 SideWinder dedi: Başka ülkelerde de oluyor hocam... Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sadece bizim ülkemizde gördüm bu durumu.
SideWinder dedi: Başka ülkelerde de oluyor hocam... Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sadece bizim ülkemizde gördüm bu durumu.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #14 Elma logosu var ya, bütün parayı ona veriyoruz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Ekim 2016 #15 Huracan dedi: Elma logosu var ya, bütün parayı ona veriyoruz. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'ın bir çıkışı vardı, ''Bunlar beyinleri de satın alıyorlar'' diye, Apple için, haklı buldum. (Siyasi değildir... )
Huracan dedi: Elma logosu var ya, bütün parayı ona veriyoruz. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'ın bir çıkışı vardı, ''Bunlar beyinleri de satın alıyorlar'' diye, Apple için, haklı buldum. (Siyasi değildir... )
K Kadirwasthere Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 538 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 21 Ekim 2016 #16 XXprogamer dedi: İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç... Genişletmek için tıkla... Çünkü sadece bu ülkede gereksiz vergi alınıyor.
XXprogamer dedi: İnsanlara "Benim İphone 6s Plus Gold'um var." diye hava atabilmek için. İşin tuhafı ise nedense bu olay sadece bizim ülkemizde oluyor. İlginç... Genişletmek için tıkla... Çünkü sadece bu ülkede gereksiz vergi alınıyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Ekim 2016 #17 Kadirwasthere dedi: Çünkü sadece bu ülkede gereksiz vergi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı...
Kadirwasthere dedi: Çünkü sadece bu ülkede gereksiz vergi alınıyor. Genişletmek için tıkla... Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı...
XXprogamer Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #18 SideWinder dedi: Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı... Genişletmek için tıkla... Amazonda 6S Plus 128GB modeli 650 dolar, (yaklaşık 1950 TL) Türkiye'de 3550 TL?
SideWinder dedi: Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı... Genişletmek için tıkla... Amazonda 6S Plus 128GB modeli 650 dolar, (yaklaşık 1950 TL) Türkiye'de 3550 TL?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Ekim 2016 #19 SideWinder dedi: Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı... Genişletmek için tıkla... Bakmak lazım hocam. Şu an bana da fazla geldi. Sadece vergi olamaz bu.
SideWinder dedi: Normal fiyatı da pahalı... Vergi az çok bilmem, ama normal fiyatı da pahalı... Genişletmek için tıkla... Bakmak lazım hocam. Şu an bana da fazla geldi. Sadece vergi olamaz bu.
XXprogamer Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #20 SideWinder dedi: Bakmak lazım hocam. Şu an bana da fazla geldi. Sadece vergi olamaz bu. Genişletmek için tıkla... KDV ve yasal ücretler 975 TL diyor, Amazonda ki fiyatına yarısı neredeyse.
SideWinder dedi: Bakmak lazım hocam. Şu an bana da fazla geldi. Sadece vergi olamaz bu. Genişletmek için tıkla... KDV ve yasal ücretler 975 TL diyor, Amazonda ki fiyatına yarısı neredeyse.