iPhone neden seviliyor?

Bir süre iOS 17 iPhone 14 kullandım ve neden insanların buna para verdiğini anlamadım. Android 14 daha kullanışlı ve daha iyi geldi.
Normal seri iphone artik alinmaz. Bir telefona 58.000tl verecegim ve 60hz ekran olacak Pro serileri de 2 ya da 3 senede bir yukseltilmeli. Android daha ozgur bir isletim sistemi, ios ise daha basit sade. Iphone 15 58.000, s24+ ise 43.000 bu durumdan yola cikarak normal seri iphone alinmaz artik dedim, s24 plus ikiye katlar.

Açıkçası S23 kullandım ve S23 bariz farkla kamera olarak daha iyi.

Çabuk biten pil eskide kaldı, yeni modelleri gayet iyi ekran süreleri veriyor. Zaten kendim 6S'de bile 4 saat ekran süresi alıyorum, bence gayet yeterli.

Gerçekten öyle.

Normal değil mi hocam koreliler iş ve hayat kalitesini arttırmak için Samsung'u taş gibi temele oturtup geliştirmişler. Kullananların pişman olduğunu az gördüm.

Gerçekten hala soruyu kendime soruyorum insanlar neden IPhone'a bu kadar para döküyor? Bilen birisi yanıtlasın lütfen tartışmaya açığım.

Çabuk biten pil eskide kaldı, yeni modelleri gayet iyi ekran süreleri veriyor. Zaten kendim 6S'de bile 4 saat ekran süresi alıyorum, bence gayet yeterli.
Tabii yeni İphone'ları bilemem. Ben eski İphone 6 kullanıcısıyım ve çabuk biten pil İphone'umun kabuslu rüyasıydı.

Gerçekten hala soruyu kendime soruyorum insanlar neden IPhone'a bu kadar para döküyor? Bilen birisi yanıtlasın lütfen tartışmaya açığım.

Zamanında iPhone kendini kalitesiyle öne çıkarmıştı haliyle insanlarda onu en kaliteli marka olarak biliyor. Sonra Xiaomi Redmi POCO Samsung gibi firmalar daha ucuza daha yüksek performans verebileceğini kanıtladı fakat toplumun aklına çoktan iPhone en iyi marka diye kazınmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…